Överraska lakrits-älskaren med den perfekta presenten

Överraska lakrits-älskaren med den perfekta presenten

Rosor och choklad i all ära men lakritsen har länge haft en speciell plats i våra svenska hjärtan. Ta tillfället i akt och överraska lakrits-älskaren i ditt liv med den perfekta presenten!
17 januari, 2023
7 Tips att ge bort till den du tycker om på alla hjärtans dag ELLE
1:01

Efter reklamen: 7 Tips att ge bort till den du tycker om på alla hjärtans dag ELLE

(1:01)

Slå på ljud

Genom unika smakkombinationer och en läcker design är Lakrids by Bülow på ett ambitiöst uppdrag att få världen att älska lakrits – med en gourmetlakrits i taget. Allmänt känt är att lakrits är en riktig vattendelare utanför Norden och åsikterna är lika många som människor. Nu släpps en LOVE-kollektionen med chokladinsvept lakrits som med största sannolikhet kommer att ändra även den mest kritiska!

LOVE-kollektionen är tillbaka

Passion och hantverk är det som lyser igenom i Lakrids by Bülows exklusiva Alla hjärtans dag-kollektion. Många timmar har gått åt för att skapa den perfekta lakritsen. I varje enskild chokladdragerad godbit gömmer sig en lakritskärna som i år formats som ett hjärta. En söt liten överraskning för den som älskar lakrits!

Chokladhjärta med smörkrämsrosor – en tårta till någon du tycker om

Sprid kärleken på det mest smakfulla, söta och goda sättet och upptäck gourmetlakritsens sensationella värld!

LOVE-kollektionen kommer i två smaker. Den första smaken är Strawberry & Cream, en klassisk kombination av syrliga jordgubbar, grädde och söt hjärtformad lakrits. Den andra smaken är Fruity Caramel och är en oemotståndlig kombination av saltlakrits svept i dulcechoklad med lager av söta svarta vinbär och knapriga lakritsbitar. Med ett knaprigt yttre och mjukt inre kommer den säkerligen smälta även den mest svårflörtade lakrits-hatarens hjärta.

Enkla chokladbollar med lakrits och hallon

Vill du imponera lite extra på någon du tycker om så är LOVE Selection Box den ultimata gåvan. Här får du sex olika smaker som kommer i allt från fruktigt och fräscht till sött och salt, en rad klassiska favoriter och nya begränsade upplagor, inklusive godbiten Milkshake som endast finns i LOVE Selection Boxen. Gourmetlakritsen kommer såklart i en hjärtformad box redo att ges bort och avnjutas på Alla hjärtans dag.

Läs mer på lakridsbybulow.se

Här är godissorterna vi minns från förr
1:09

Efter reklamen: Här är godissorterna vi minns från förr

(1:09)

Slå på ljud