3 recept på skaldjur – direkt från havet

3 recept på skaldjur – direkt från havet

Skaldjurssäsongen är här! Njut av havets skatter med krämiga såser eller under ett krispigt täcke.
09 augusti, 2021
TV: Underbart goda efterrätter du kan förbereda dagen innan
2:26

Efter reklamen: TV: Underbart goda efterrätter du kan förbereda dagen innan

(2:26)

Skaldjurssäsongen är här och då gäller det att ta vara på det bästa vi har i havet. Det kanske absolut bästa med färska skaldjur är att de inte behöver mycket tillagning eller kryddning för att få fram dess rena, goda smaker. Som dessa havskräftstjärtar – de serveras med en kryddstark sriracha-majonnär och lite pressad citron. Årets kammusslor är som godast med krispig fänkål och en smörig beurre blanc, gärna att den serveras direkt i sitt skal! Och blåmusslorna såklart, de kokas i lite vin och sen gratineras med panko och parmesan. Mer än så behövs inte.

HAVSKRÄFTSTJÄRTAR MED SRIRACHA-MAJONNÄS

Pilligt, lyxigt och gott att doppa havskräftstjärtar i god dipp.

Till recept>>

Bjud på havskräftstjärtar med sriracha-majonnäs
Columbus Leth

KAMMUSSLOR MED KRISPIG FÄNKÅL OCH BEURRE BLANC

Hittar du inte kammusslor med skal, servera musslan på ett litet rundat fat i stället.

Till recept>>

Tillaga kammusslor med krispig fänkål och beurre blanc

Mad med TimmHØRØGEDE KAMMUSLINGER MED SPRØD FENNIKEL OG BEURRE BLANC

Columbus Leth

PANKOGRATINERADE BLÅMUSSLOR

Salta musslor med krispigt täcke, smält ost och pigg dill, supergott!

Till recept>>

Så gör du pankogratinerade blåmusslor

Mad med Timm. Gratinerede muslinger.

Columbus Leth
TV: Är du trött? Här är vitaminerna som kan ligga bakom
Missa inte

3 lyxiga och lättlagade skaldjursrecept

Finstämda smaker med en asiatisk touch!

Lyxig helgmeny med kräftröra, panerad torsk och äppelgalette

Lättlagade lyxiga rätter som imponerar på vilken gäst som helst!

4 lyxiga tilltugg och förrätter med skaldjur

Lyxigt, lättlagat och fantastiskt gott!