Populärt: MatDrinkarVegetarisktBakningAlla recept

3 goda grytor med kyckling, kött och fisk

06 sep, 2022 
AvRedaktionen ELLE
3 goda grytor med kyckling, kött och fisk
Höstens härliga grytor är lättlagade men smakrika. Här är en klassiker med en twist, en fiskgryta plus en spännande kycklingvariant.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Underbart goda efterrätter du kan förbereda dagen innanBrand logo
Underbart goda efterrätter du kan förbereda dagen innan

Det fina med grytor är att ju längre de får stå och puttra, desto godare blir det. Om du inte redan har bemästrat klassikern buf bourguignon så är det hög tid för det nu. Denna franska gryta är helt enkelt ett måste nu när kylan smyger sig på. För den som älskar havets härligheter har vi en fiskgryta med torsk och blåmusslor som givetvis ska serveras med gott bröd och aioli. Vill du ha lite mer spännande smaker så rekommenderar vi kycklinggrytan med vitt vin som får sin friska smak från äpplen och druvor.

Annons

BUF BOURGUIGNON

Tricket att låta grytan marinera ett dygn i kylen ger extra smak till den här populära klassikern.

Till recept>>

FISKGRYTA MED TORSK OCH MUSSLOR

Finmiddag som går snabbt att göra. Servera med gott bröd och en klick aioli.

Till recept>>

KYCKLINGGRYTA MED DRUVOR, ÄPPLE OCH VITT VIN

Spännande inslag av druvor och äpple gör den här grytan frisk och välsmakande.

Till recept>>

Laga en kycklinggryta med druvor, äpple och vitt vin

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons