Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

5 saker par gör varje dag för att få relationen att hålla

24 jan, 2023 
AvEmma Castman
Ginny & Georgia
Hur gör man för att hålla kärleken vid liv under lång tid? Här listar vi exempel på handlingar som par gör för att få relationen att blomstra – varje dag!
Annons
5 tecken på att du inte kan lita på din partnerBrand logo
5 tecken på att du inte kan lita på din partner

Kyss varandra ofta, prata igenom era dagar och visa uppskattning. Ja, det är tre exempel på effektiva (och ganska enkla) handlingar som stärker ert förhållande. Spana in fler exempel här!

Investera i relationen – enkla knep som gör stor skillnad

Kyss varandra – ofta

Enkelt och effektivt – men ändå vanligt att glömma bort… Speciellt i långvariga relationer! Genom att kyssas stärker ni banden till varandra samtidigt som det genererar ett pirr och en spänning.

Så, överraska din partner med en kyss när hen minst anar det – precis som när ni började dejta. Det kommer garanterat att uppskattas.

Ha (någorlunda) koll på varandras dagar

Snacka igenom dagen över en kopp kaffe och var genuint intresserad för det som står på den andres agenda – oavsett om det handlar om jobb, familj eller vänner. På så sätt kommer ni närmare varandra samtidigt som ni båda känner er betydelsefulla.

Annons

Tillsammans är ni ett team och genom öppen och tydlig kommunikation stärker ni de banden.

Visa uppskattning för varandra

Enkel handling, som ofta glöms bort när man varit tillsammans ett tag. Men, genom att visa hur mycket du uppskattar allt från din partners positiva energi till hens förmåga att lyssna och peppa kommer ni att komma närmare varandra och känna er mer som en kärleksfull duo.

Att visa uppskattning tar dessutom väldigt lite tid – så här finns det inga undanflykter!

Tänk på varandra på ett kärleksfullt sätt

Det är enkelt att tänka på allt din partner inte gör, och även om ni inte säger det rakt ut till varandra sätter det en ton på relationen som är ganska oskön.

Så, i stället för att bara fokusera på det som är dåligt måste ni även tänka på det som är bra. Det ändrar er inställning till varandra och gör susen för förhållandet!

Planera in tid för varandra

Sist men inte minst – tid tillsammans. För även om ni bor ihop är det enkelt att planera in saker på varsitt håll och mer eller mindre leva parallella liv. Avsett minst en dag i veckan för ostört häng, bara ni två – och skillnaden kommer vara stor.

Annons

Kom ihåg: Vad ni gör är mindre viktigt, så låt inte inspirationen sätta stopp för era planer. Hemmamiddag, filmkväll i soffan, restaurangbesök eller bio – valmöjligheterna är många och genom att göra detta prioriterar ni er relation och skapar en härlig positiv stämning. Investeringen kommer garanterat att löna sig.

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: Netflix

"Varje avvisande blir som ett betyg på en själv"Brand logo
"Varje avvisande blir som ett betyg på en själv"
Annons