Regler alla par bör följa – för att relationen ska hålla ett helt liv

Regler alla par bör följa – för att relationen ska hålla ett helt liv

Hur får man relationer att hålla över tid? Genom vissa åtaganden går det faktiskt att förlänga kärleken och öka förutsättningarna för ett långt och lyckligt liv tillsammans. Se här!
14 december, 2022
5 tecken på att du inte kan lita på din partner
0:46

Efter reklamen: 5 tecken på att du inte kan lita på din partner

(0:46)

Slå på ljud

Alla relationer ter sig olika, men faktum är att det finns knep som nästan alla kan applicera på sitt förhållande för att förbättra chanserna till ett livslångt, hälsosamt partnerskap.

Bäst av allt? De är både roliga och effektiva. Spana in listan nedan!

Nu pratar alla om fenomenet #hatfishing – och här är ALLA dejtingtermer att hålla koll på

Så håller ni ihop relationen under lång tid

Spendera tid isär

Vi alla har behov av egentid, oavsett om vi är i en relation eller ej. Så, ser du och din partner till att unna er själva och varandra tid isär kommer det att gynna relationen, nu och på lång sikt.

Njut av friheten och gör sådant som ni får energi av, utan att kompromissa med andra. Från att spendera helgen tillsammans med vänner till att ge sig iväg på en vandringsresa själv. Valmöjligheterna är många, så välj, vraka och njut.

Därför är siffran 3 det magiska numret i relationer

Våga ta hjälp utifrån

Stöter ni på problem som är svåra att lösa tillsammans – sök hjälp. Och gör det professionellt, det kommer göra er gott. Kanske läskigt till en början, men med tiden inser ni att det både är lärorikt, spännande – och kul.

Spendera tid ihop

Vi började med att poängtera vikten av egentid, och avslutar med att understryka behovet av tid tillsammans. Vardagen är full av stress och press, sociala medier pockar på vår uppmärksamhet dygnets alla timmar samtidigt som jobbschemat aldrig är tomt och mejlkorgen plingar från tidig morgon till sen kväll.

Så, för att en relation ska hålla över tid är det av största vikt att investera i den. Annars kommer ni glida isär, vare sig ni vill eller inte. Planera in tid för varandra och glöm inte att vara i nuet. Det är ni två som har makten över situationen, inga andra.

Därför faller du alltid efter personer som inte gillar dig tillbaka

Artikelinspiration: Your Tango

Foto: TT