Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Trädgårdsmästare Emily Bratt är ny bloggare på ELLE – välkommen!

19 feb, 2021 
AvCecilia von Mentzer
Trädgårdsmästaren och trädgårdsdesignern Emily Bratt är ny bloggare på ELLE.se. Hon kommer att dela med sig av sitt trädgårdsliv, köksträdgården, perenner, odla på liten yta och mycket, mycket mer. Välkommen till oss, Emily!
Annons
7 största inredningstrenderna under 2021Brand logo
7 största inredningstrenderna under 2021

Trädgårdsmästaren och trädgårdsdesignern Emily Bratt som bor på Tjörn på västkusten är äntligen Pny bloggare på ELLE.se. Vi säger varmt välkommen till oss! Trädgård är hennes hobby, passion och profession. Det första hon tänker på när hon vaknar och det sista hon tänker på när hon somnar. Den gröna världen är oändlig och Emily är glad att trädgård har letat sig in i våra svenska hus- och inredningshjärtan. Trädgård är här för att stanna. Det är ingen trend, det är en livsstil.

Emily, välkommen till ELLE-familjen. Hur känns det?

– Det känns ju helt fantastiskt, som en dröm faktiskt! Att få skriva om trädgård (som ju är det bästa jag vet), i ett sånt här flott sällskap känns smått overkligt. För mig känns det också stort att vara en del av ett sammanhang och en gemenskap. Det är ensamt att driva företag och att få bli en del av ELLE-familjen känns lite som att få kollegor.

Vad kommer du att bjuda på i bloggen?

Annons

– Man kan säga att bloggen blir en förlängning av min Instagram, dvs mer av precis allt. Huvudfokus är fortfarande det gröna men här finns också utrymme att prata om ämnen av mer privat karaktär.

Emily Bratt blogg ELLE blomma trädgårdskungsljus
Verbascum hybridum ‘Southern Charm’ trädgårdskungsljus.

– Jag kommer snacka om Slowflowers, köksträdgård, snittblomsodling, perenntårtor, undantagsytor, den vilda floran, kultiverat växtmaterial, favoritperenner, trendspaningar, fläskfärspaletten, blomsterarrangemang i säsong, att våga bryta gräsmattan, ängsytor, det nya blommande trädgårdsidealet, djur i trädgården, biologisk mångfald mm. Dessutom blir det ju hundar och fjäderfän, drinkar och drömmar och kanske, KANSKE lite familjeliv. Och lite annat. Som företagande inom det gröna.

Annons

Berätta om din trädgårdspassion!

– Trädgård är min hobby, passion och profession. Jag har älskat trädgård sen jag var liten och i maj är det 20 år sen jag började jobba med trädgård.

Till sist, dina bästa nybörjartips för att komma igång med egna odlingar?

Emily Bratt blogg ELLE skapar bukett
Foto Lisa Jacoby

– Våga bryta gräsmattan!

Läs mer här:

Annons