Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu kan du boka lyxiga rosa hotellrum i sann Mean Girls-anda

24 sep, 2021 
AvNina Nyström
RIGGS ROSA SVIT OCH GÄNGET I MEAN GIRLS
Önskar du också att du kunde få prova på att leva som i en film någon gång? Nu kan du, för en väldigt billig summa, ta med dina kompisar och bo som Regina George i Mean Girls – åtminstone för en natt.
Annons
TV: 10 favoritscener och citat från Mean Girls
TV: 10 favoritscener och citat från Mean Girls

I våras kunde man hyra lägenheten där Vänner spelats in, du kan hyra huset i Sex Education och drömvillan från Normala människor finns på Airbnb. Och nu kan du checka in på hotell för en natt inspirerad av kultfilmen Mean Girls från 2004.

Det är Hotels.com som i samarbete med ett antal hotell runt om i världen under oktober månad för en billig peng hyr ut rosa rum, inspirerade av Regina Georges (Rachel McAdams) sovrum i filmen. Och vem vill inte hänga en natt på hotell med sina "plastics"?

Reginas rum
Minns du Reginas rum?

Då kan du boka de rosa "Mean girls-hotellrummen"

De rosa rummen är tillgängliga för en natts vistelse på onsdagar under hela oktober. Rummen kommer att rabatteras med hela 99 procent när du använder en specifik rabattkod (exklusive skatter och avgifter) – vilket i princip gör rummen billigare än en tallrik med cheese fries!

Annons

Varför?

Dels är det ju rosa oktober – och i sociala medier är den tredje oktober känd som ”Mean Girls Day” (från handlingen i filmen). Det vill man fira!

Recap – handlingen i Mean Girls

Visst minns du handlingen i filmen? Cady (Lindsay Lohan) har tidigare blivit undervisad hemma i Sydafrika, men när hon börjar på en amerikansk high school kommer kulturkrocken med besked. Cady blir motvilligt indragen i ett socialt maktspel om popularitet och hämnd, och tvingas snabbt lära sig de oskrivna reglerna som krävs för att bli ett med skolans ”mean girls” – spelade av Rachel McAdams, Amanda Seyfried och Lacey Chabert.

Här är hotellen som erbjudandet gäller på

Är du pepp på lite rosaskimrande vardagslyx, boka ett rum på ett av hotellen nedan – det är först till kvarn som gäller! Erbjudandet är tillgängligt från klockan 13.00 den 3:e oktober 2021 till klockan 23.59 den 4:e oktober 2021, såvida det inte är slutsålt tidigare.

Annons

Kanske känns Helsingborg mest rimligt, men nu har ju restriktionerna lättats och de flesta svenskar fullvaccinerats, så då känns det ju inte orimligt att unna sig en trip utomlands heller?

Här är koderna som gäller om du vill boka ett rosa rum

  • För vistelser den 6 oktober: FETCH6
  • För vistelser den 13 oktober: FETCH13
  • För vistelser den 20 oktober: FETCH20
  • För vistelser den 27 oktober: FETCH27

Foto: Hotels.com/Mean Girls

TV: 5 snackisar från veckan som gått
TV: 5 snackisar från veckan som gått
Annons