Hyr den italienska drömvillan från Normala människor på AirBnb

Italienska villan och Marianne

Ok, i sommar blir det nog ingen Italiensemester. Men att hyra ett charmigt hus med pool på italienska landsbygden ihop med kompisarna eller familjen är ju en riktig sommardröm. Och nu finns det vackra stenhuset dit Marianne och Connell åker att hyra på AirBnb.
25 maj, 2020

Ok, vi kan hålla med – stämningen i huset blir ju ”sådär” just i serien, men det är ju inte husets fel. Och vem såg inte sig själv sitta och dricka vin och äta oliver, ostar och tiramisu under trädet på den stenbelagda uteplatsen?

Nästa år kan det vara faktiskt vara du som tillbringar din semester i den vackra villan med både pool och lummig trädgård.

Marianne har middag i Italien

Drömmigt ställe för en middag! Se bara till att inte bjuda in både ditt ex och din nuvarande samtidigt.

Här ligger huset där Normala människor spelades in

Huset som går under namnet The Verzano Estate ligger bara cirka tre mil utanför Rom, så bokar du en semester här får du både lantligt lugn och storstadens puls och massor av sevärdheter inom räckhåll.

Italienska villan utifrån

Drömmen om Italien!

Italienska drömvillan på AirBnb – billigt

Bäst av allt? Det är inte särskilt dyrt! Den italienska drömmen är din för bara 400 kronor per natt. Dock får man inte tillgång till hela huset, utan en lägenhet som är en del av huset. Men lägenheten rymmer gott och väl sex personer och har två sovrum, vardagsrum, matsal, badrum och ett litet kök med härlig utsikt över ägorna. Poolen och trädgården är såklart fritt att använda.

Poolen

Bara en flamingo som fattas.

Huset har funnits i samma familjs ägo i 150 år och både huset och hyresvärden har fått utmärkta recensioner.

Köket

Härlig utsikt ifrån det charmiga stenköket.

Bara att boka och kanske hoppas på att Marianne och Connells passion ligger kvar i väggarna? Vi rekommenderar att skynda dig, för huset har, liksom serien, onekligen blivit en snackis.  Här kan du boka och läsa mer om huset!

Marianne och Connell

Vem blir inte medryckt av Marianne och Connells kärlek?

Foto: Skärmdumpar/Hulu/BBC

Källa: Refinery 29

LÄS MER:

Kommer det en andra säsong av Normala människor? Här är allt vi vet

Fortsätter Marianne och Connell vara ihop? Sally Rooney avslöjar

Här kan du hyra de otroliga husen i Sex Education