Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Här kan du hyra de otroliga husen i Sex Education

10 mar, 2020 
AvNina Nyström
Jean och Otis och deras hus
Har du också blivit helt fängslad av de fantastiska omgivningarna i succéserien Sex Education? Nu kan du hyra både Jean & Otis och Jakob & Olas otroliga hus!
Annons

Serien spelas in i södra Wales, på gränsen mot England – närmare bestämt i Wye Valley och Forrest of Dean. De vackra miljöerna har inspirerat många till att vilja uppleva den charmiga engelska landsbygden och utforska alla platser som syns i serien – och nu kan man till och med bo i huvudrollsinnehavarnas hus!

Hyr Jean och Otis hus i Sex Education!

Jean och Otis hus i Sex Education

Det fantastiska huset där Jean och Otis bor går under namnet The Chalet, och ligger i byn Symonds Yat i Wye Valley. Det 100 år gamla huset i skandinavisk stil har en fantastisk utsikt över den lummiga dalgången och sedan man annonserade uthyrningen har man fått hundratals förfrågningar. Innan huset är redo att hyras ut vill man dock göra klart några mindre renoveringar, så det är ännu oklart exakt när bokningarna öppnar. Men ägarna har tidigare sagt att man räknar med att kunna börja släppa på gäster vid påsk 2020. Här kan du läsa mer om huset.

Hyr Ola och Jakobs hus i Sex Education!

Ola och Jakobs hus i Sex Education

Även det mysiga stenhuset där Ola och Jakob bor ligger i det fantastiska området Forrest of Dean, närmare bestämt i närheten av byn Bream. Huset heter Blisters Farm – The Bull Pen och är både byggt och inrett i klassisk ”cottage”-stil med lågt i tak, rustika bjälkar och en mysig eldstad. Något som inte syns i serien är att huset också har egen bubbelpool och tennisbana. Huset rymmer upp till nio personer och i den charmiga byn Bream finns både affär och lokal pub (dock inte Browns). Här kan du läsa mer om huset.

Wye Valley
Wye Valley och Forrest of Dean har fantastiska omgivningar att utforska under vår, sommar och höst!

Bild: TT/Instagram/Holiday Cottages

Källa:  StandardThe Mirror

LÄS MER:

Annons
Annons