Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattan

Nu kan du övernatta i Monicas och Rachels Vänner-lägenhet

18 maj, 2021 
AvNina Nyström
gänget i Vänner hemma hos Monica.
Nu kan du prova på att bo och leva precis som gänget i Vänner. Så här gör du för att hyra lägenheten som är en exakt kopia av Monicas lya!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
10 ögonblick vi aldrig glömmer från VännerBrand logo
10 ögonblick vi aldrig glömmer från Vänner

Vem har inte drömt om att få leva ett liv som gänget i Vänner? Bo i New York och ha ett roligt och knasigt gäng kompisar precis dörr i dörr?

Nu kan drömmen bli sann. Från och med 21 maj har alla Vänner-fans möjligheten att boka en övernattning i den välkända lägenheten som Monica och Rachel bor i en stor del av serien, och som Chandler senare flyttar in i.

LEV SOM GÄNGET I VÄNNER FÖR EN DAG

Okej, för att vara tydlig så är det inte EXAKT den lägenheten som användes vid inspelningarna, eftersom just den låg i en studio i Hollywood. Den här lägenheten ligger i The Friends Experience Flagship på Manhattan i New York, men är en otroligt väl uppbyggd kopia av den ikoniska lyan.

Annons

The Friends Experience Flagship öppnade så sent som i mars, förmodligen för att synka med det hajpade specialavsnittet Friends: Reunion , som ju släpps redan 27 maj på HBO Max (om, eller kanske snarare när, återföreningen kommer till HBO Nordic och Sverige samtidigt är inte helt klart än).

Vill man inte sova över kan man även boka kortare turer på cirka en timme för att uppleva Vänner-livet.

DET HÄR KAN DU GÖRA PÅ FRIENDS EXPERIENCE FLAGSHIP I NEW YORK

Du kan till exempel kika i genom den lila dörren, chilla i Chandler och Joeys recliners och spela fussball. Förutom att utforska lägenheterna och rekvisitan, finns det en del interaktiva aktiviteter (som att peta till Ugly naked guy och se hur han reagerar!) samt möjlighet att äta middag i sann Monica-anda, och inte att förglömma – äta frukost och fika på Central Perk Café.

Kan vi VARA mer exalterade? Nu får bara vi hoppas att vi snart kan resa som vanligt igen, så att drömmen kan bli sann.

Här kan du boka övernattningen.

Läs mer om The Friends experience här.

Foto: Booking.com/Skärmdumpar

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons