Dagens horoskop fredag 24/5

23 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för fredag 24/5 2024. Se vad stjärnorna har att säga om din fredag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Fredagen är till stor del ett oskrivet blad där du får möjligheten att göra något annorlunda och roligt. Det finns goda möjligheter att göra bra affärer den här dagen men det är också en bra dag för att starta upp nya relationer. Fredagskvällen handlar om att roa sig kungligt.

Oxen 20/4-20/5

Du får ett oväntat men väldigt välkommet erbjudande den här fredagen. Det handlar om ditt arbete och din karriär. Nu har du möjligheten att göra den där förändringen som du gått och väntat på. Du får en möjlighet serverad på silverfat och då gäller det att hugga direkt.

Tvillingarna 21/5-20/6

Du får flera erbjudande om roliga nöjen och aktiviteter den här fredagen men du väljer att tacka nej till samtliga för att vara fri. Det är något eller någon som du väntar på och om hen hör av sig så vill du inte vara uppbokad. Du har inte riktigt modet själv att ta initiativet utan väntar på att hen ska göra det.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Den senaste tiden har du gått på ett par nitar och det har färgat av sig på ditt självförtroende. Du är inte lika kaxig och självsäker som du brukar vara. Fredagen handlar om att försöka stärka dig själv och att peppa dig att tro på att du kan, bara du vill.

Lejonet 23/7-22/8

Fredagen blir en livlig dag där du lyckas kombinera arbete och nöjen. Du har kul på jobbet och det syns på resultaten. Du arbetar som bäst och är mest kreativ när du mår bra, vilket du idag. Kvällen ser ut att kunna bjuda på många och varierande nöjen.

Jungfrun 23/8-22/9

Fredagen handlar om att hitta tillbaka till lugnet igen. Det blir en förhållandevis rofylld dag där du kan fokusera på en sak i taget utan att stressa. Som Jungfru mår du väldigt bra av den här typen av ganska händelselösa dagar. Det blir tid för vila och återhämtning.

Vågen 23/9-22/10

Idag är du på ett strålande humör och det färgar av sig på nästan allt du gör. Trots vissa utmaningar på din arbetsplats så behåller du ditt goda humör hela dagen. Det här är också en dag som handlar om överraskningar och om oväntade nyheter. På kvällen är det full fart som gäller.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag tänker du mest på dina egna behov och sätter dig själv i första rummet. Det kan kännas lite egoistiskt men sanningen är den att när du mår bra har du mer att ge till andra. Genom att ta hand om dig själv så tar du hand om dina nära på samma gång. Kvällen handlar om ett samtal.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen kretsar mycket kring din oro kring pengar och ekonomi. Oavsett om du har en stabil inkomst eller flackar mellan olika jobb så finns det just nu en osäkerhet hos dig som gör att du inte kan investera i så mycket som du vill. Du måste vara försiktig med dina utgifter.

Stenbocken 22/12-19/1

Du känner att du börjar få till ett bra flyt den här dagen och då är det inte lika jobbigt att arbeta. Oavsett om du jobbar eller studerar så handlar dagen om att beta av ett större område på förhållandevis kort tid. Tack vare din organisationsförmåga så lyckas du över förväntan.

Annons

Vattumannen 20/1-18/2

Det finns någon du saknat den senaste tiden. Den kan vara en familjemedlem som är bortrest, någon som pluggar på en annan ort eller bara en vän som du inte får så mycket tid med. Idag får ni träffas igen och det blir verkligen en härlig upplevelse. Kvällen bjuder på hemmys och fredagskänsla.

Fiskarna 19/2-20/3

Fredagen handlar om sommaren, värmen och dina vänner. Det blir en lättsam dag där fokus ligger på nöjen snarare än på arbete och ansvar. Idag försöker du underlätta för dig själv om du jobbar. Du smiter gärna tidigare om du kan, för du vill ut i solen och träffa människor.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons