Dagens horoskop söndag 2/6

01 jun, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE söndag 2/6
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för söndag 2/6.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planetBrand logo
ELLE Astro #3 - Venus, kärlekens planet

Väduren 21/3-19/4

Söndagen handlar om att vara kreativ. Väduren brukar sällan uttrycka sig i konst eller poesi, det tycker du är lite för smörigt. När du är kreativ så skapar du gärna i hemmet, det kan vara att bygga om, restaurera gamla möbler/föremål eller laga mat. Det är en mer konkret kreativitet som du förstår dig på.

Oxen 20/4-20/5

Idag pysslar du snarare än att du tar tag i större projekt. Du känner att du behöver få tid att tänka och det gör du bäst när dina händer är upptagna med annat. Under den här dagen kommer du att gå från klarhet till klarhet när det gäller en hel del av dina val som du gjort den senaste tiden.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag faller du lätt för säljsnack och det finns en risk att du drar på dig onödiga utgifter genom att du gör impulsköp som du egentligen tänkt att undvika. Det är kanske inte saker du behöver, men det är saker som du tycker är roliga och som kommer att skänka dig glädje trots att de inte är nödvändiga.

Kräftan 21/6-22/7

Du funderar en hel del på ett beslut som du är på väg att fatta. Det blir en dag då dina tankar vandrar fritt utan att du ens märker av det. Du är för distraherad för att kunna fokusera på projekt som kräver koncentration från din sida, så unna dig en dag där du bara är och tar saker som de kommer.

Lejonet 23/7-22/8

Efter att ha varit inne ganska mycket den här veckan så känner du ett starkt behov av att få komma ut och röra på dig. Det blir en härlig söndag som fokuserar på vad naturen har att erbjuda. Du njuter verkligen både av årstiden och av sällskapet den här dagen.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Idag vilar du både fysiskt och mentalt. Även om du tränar så gör du det i lugnt tempo. Allt handlar om återhämtning och hämta energi. Är vädret fint är du gärna utomhus. Det finns få saker som ger dig så mycket energi som naturen. På kvällen väntar nyheter.

Vågen 23/9-22/10

På söndagen skämmer du bort dig själv lite extra och det blir en härligt lyxig dag. Oavsett vad det är som du tycker är vardagsglamour så ser du till att unna dig det, en brunch med dina vänner, en shoppingtur på stan eller kanske ett par timmar för dig själv med en riktigt bra bok som sällskap.

Skorpionen 23/10-21/11

Skorpionen må vara eldig i humöret men du har också väldigt lätt att förlåta och vidare, något som du visar prov på idag. Du lägger allt gammal groll mellan dig och din släkting på hyllan och ser till att göra den här söndagen till den bästa dagen på länge.

Skytten 22/11-21/12

Du har en del problem som du borde ta tag i, men inte idag. Idag väljer du att mysa med familjen istället. Det är sällan som du får möjlighet att bara njuta av nuet. Det blir en riktig familjedag där du kan slappna av och vara dig själv.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Söndagen bjuder på ett lugnare, nästan lite sömningt tempo. Även om du har aktiviteter den här dagen så går det inte särskilt fort. Du har svårt att driva på dig själv och det kanske är bra. Alla behöver en dag för återhämtning. På kvällen får du en oväntad inbjudan.

Vattumannen 20/1-18/2

Söndagen blir lite stressig eftersom du känner en press att hinna med det du inte gjorde under lördagen. Även om du är effektiv så kommer det fortfarande finnas saker som är oavslutade. Var realist och unna dig lite helg, du behöver få vila och ladda batterierna.

Fiskarna 19/2-20/3

Söndagen ser ut att kunna bjuda på en blandning av sött och salt. Dagen kretsar kring en försäljning som du planerar att göra. Det kan handla om något större som en bil eller lägenhet eller så handlar det om kläder och prylar som du vill bli av med. I övrigt en mysig familjedag.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons