Dagens horoskop torsdag 30/5

29 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE torsdag 30/5
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för torsdag 30/5.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Väduren 21/3-19/4

Torsdagen handlar om att kunna samarbeta över gränserna och att fungera väl i grupp. Väduren är inte särskilt förtjust i att behöva kompromissa, men tack vare en påverkan från Fiskarnas tecken så har du enklare att vika ned dig och ta till dig andra personers idéer.

Oxen 20/4-20/5

Idag försöker du variera arbetet genom att göra saker som du tycker är kul mixat med saker som du måste få gjort. Det blir på många sätt en riktigt lyckad dag där produktiviteten ligger högt i topp. Kvällen handlar om att röra på sig, antingen genom att gå på gym eller ta en promenad.

Tvillingarna 21/5-20/6

Den här dagen handlar om att jobba tillsammans vilket kan vara både din svaga och starka sida, lite beroende på dagsformen. Du gillar att utmanas när det kommer till dina egna prestationer men du ogillar att andra personer utmanar dina idéer, vilket ofta sker när man jobbar i grupp.

Kräftan 21/6-22/7

Du har en kollega som fallit offer för ett osant rykte som hen inte lyckats skaka av sig. Det är fascinerande hur envist skvaller kan hänga sig kvar trots att det finns bevis på att det är osant. Du är väldigt bra på att bedöma situationen objektivt och du försvarar din kollega mot påhopp.

Annons

Lejonet 23/7-22/8

Du är egentligen inte en vän av att skapa rutiner eftersom du föredrar att arbeta efter din passion snarare än med logiskt tänkande. Lejonet brinner oftast för det hen gör och då blir det per automatik bra, men just nu behöver du mer än bara din drivkraft för att komma framåt så använd dig av de verktyg du har.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har fått höra något i förtroende men du har svårt att hålla helt tyst om en så här stor hemlighet. En kompromiss kan vara att berätta för någon som inte är direkt inblandad. På så sätt lättar du ditt hjärta utan att riskera att hemligheten avslöjas för fel personer.

Vågen 23/9-22/10

Du har en kollega som är lika försiktig som du är och idag försöker du pusha hen att vara lite modigare. Du är själv inte särskilt stolt över din avvaktande sida så du vill gärna uppmuntra andra att försöka bryta sig loss från invanda mönster och trygghetszoner.

Skorpionen 23/10-21/11

Torsdagen kretsar kring vissa förändringar på din arbetsplats. Du känner dig lite oroad samtidigt som du vet att det här kan vara en bra sak för dig. Kvällen blir fysiskt utmanande och ser ut att handla om sport eller träning av något slag.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen blir väldigt trevlig och bjuder på en hel del skvaller. Du träffar även en person som du inte sett på väldigt länge, det kan vara en kollega, en vän eller kanske ett ex. Det blir ett trevligt möte även om det är oväntat. Kvällen handlar om pengar.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är du på toppenhumör och du njuter verkligen av livet. Oavsett om du är ledig eller arbetar så ser du till att ta dig an allt du gör med en härligt positiv inställning. Det finns så mycket glädje hos dig just nu och den smittar av sig på din omgivning.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag ser du till att vara utomhus extra mycket. Jobbar du hemifrån kan det bli ett par timmar på balkongen eller i trädgården. Närheten till naturen ger dig energi och en massa bra idéer. Den här dagen handlar även om att våga ta till nya grepp för att minska arbetsbelastningen.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag väntar en ovanlig utmaning. Här gäller det att bita ihop och inte bli irriterad när saker inte går som du vill. Det här är en uppgift som varken du eller dina kollegor har testa på förut så du kan räkna med en del försök innan allt blir bra.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons