Dagens horoskop söndag 26/5

25 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för söndag 26/5 2024. Se vad stjärnorna har att säga om din söndag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag är det två saker som gäller. Det är familjen och att ta hand om dina nära, men det är också en dag då du tar dig tid att reflektera över dig själv och ditt liv. Våren har varit lite av ett ekorrhjul där du sällan hunnit med att stanna upp. Idag finns det möjlighet att bara vara, så njut av dagen.

Oxen 20/4-20/5

Idag är det mors dag och då vill du gärna fira din mamma eller någon som betyder mycket för dig. Det kan vara en fika i solskenet, ett samtal eller ett blombud. Kanske är det till och med du som blir firad med tårta och blommor den här dagen.

Tvillingarna 21/5-20/6

Söndagen handlar om familjen och att ta hand om dina nära kära. Det blir en härlig dag där du hinner med både söndagsmiddag och gofika. För dig är det viktigt att då och då samla hela familjen och bara njuta av att vara tillsammans. Kvällen blir rolig och aktiv.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Idag visar du extra hänsyn till någon som står dig nära. Du gillar att överraska, så du kan mycket väl dyka in på ett oväntat besök eller skicka blommor till någon som betyder mycket för dig. Det blir en varm och kärleksfull söndag där du prioriterar någon annans behov framför dig själv.

Lejonet 23/7-22/8

Tidigare i vår fattade du ett ganska avgörande beslut utan att ha tänkt igenom det ordentligt. Lejonet kan vara impulsiv ibland, särskilt när det kommer till beslut och det märker du av idag. Du får helt enkelt ta konsekvenserna av dina förhastade val i våras.

Jungfrun 23/8-22/9

Du har en familjemedlem eller släkting som har en förmåga att göra ganska dåliga val och idag försöker avråda hen från att återigen sätta sig i en ohållbar sits. Hen har inte samma syn på pengar som du har och hen är mycket mer impulsiv när det kommer till olika inköp.

Vågen 23/9-22/10

Idag är det familjen och nära och kära som gäller. Det har varit mycket på jobbet den senaste tiden så du har inte hunnit umgås med din familj lika mycket som du skulle vilja. Idag tar du dig den tiden oavsett om det är för att fira mamma eller bara äta en god söndagsmiddag tillsammans.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Idag har du måsten som du bör hinna med men också saker som du vill göra och då gäller det att hitta en balansgång. Den här dagen innefattar allt från projekt i hemmet till mysfika med familjen. Det blir en riktigt härlig och energigivande avslutning på veckan.

Skytten 22/11-21/12

Idag är det fokus på gofika och att ta hand om familjen. Det blir en mysig dag där du planerar att överraska en närstående. Det kan vara med ett oväntat besök, att du bakar en tårta eller att du köper någon fin present. Kvällen handar om träning och att utmana dig själv fysiskt.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag ska du passa på att njuta av livet innan det är dags att börja planera framåt igen. Det blir en dag då du inte tänker utan bara är. Oavsett vilka aktiviteter du tar dig för så gör du saker som du vill göra, inte som du måste göra.Kvällen handlar om omtumlande nyheter.

Vattumannen 20/1-18/2

På söndagen utmanar du dig själv och andra att tänka annorlunda. Du vill visa att man kan lyckas genom att vara innovativ och se det andra personer inte har sett tidigare. Den här dagen handlar också om att träffa familjen och bara umgås . Det blir en mysig eftermiddag.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag vilar du gärna. Du känner av gårdagens fysiska övningar och du är helt slut i både kroppen och huvudet. Du behöver en dag för återhämtning. Det kan vara en dag på stranden om vädret är fint annars är du gärna hemma och slappar med en bok eller en film.

Annons