Dagens horoskop lördag 25/5

24 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för lördag 25/5 2024. Se vad stjärnorna har att säga om din lördag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

På lördagen är det vänner som gäller. Du passar på att träffa någon som bor lite längre bort och som du sällan hinner se. Det blir en mysig dag full av vänskapligt skvaller och frisk luft. Ni tar igen mycket av den tid ni missat tillsammans. Kvällen handlar om mat och passion.

Oxen 20/4-20/5

Fredagen blir en social och rolig dag där dina vänskap och relationer står i fokus. Mycket den här dagen kretsar kring mat, du kanske till och med ordnar med en fest eller middag. För dig handlar lördagen om att fira något som skett eller fira en person som fyller år.

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag tillåter du dig att vara egoistisk och bara tänka på dig själv och vad du vill ha ut av dagen. Det blir en riktig pyssla om dig själv och njuta dag där du verkligen kan landa i dig själv och den plats i livet som du är på just nu. En härlig och riktigt lyxig lördag.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Lördagen blir härlig och väldigt aktiv. Den här dagen passar extra bra till olika projekt i hemmet, särskilt om det är saker som kräver kreativitet. Du är väldigt påhittig just nu och du låter din konstnärliga sida få blomma ut ordentligt.

Lejonet 23/7-22/8

Idag springer du på en person ur ditt förflutna, till synes av en slump. Det här mötet kan bli något av en känslomässig chock. Även om du vet att allt inte är över mellan er två så visste du inte att du kände så här starkt. Det kan vara kärlek, hat, saknad eller andra känslor som sköljer över dig.

Jungfrun 23/8-22/9

Lördagen blir en fysiskt aktiv dag där du fokuserar på att göra saker snabbt och effektivt. Det finns en härlig energi i ditt horoskop som hjälper dig att prestera och att ge järnet oavsett vad du hittar på för aktiviteter.

Vågen 23/9-22/10

Din ekonomi har varit lite osäker under en längre tid så därför känns det bra nu när den blivit mer stabil. Idag unnar du dig något som du gått och spanat på en längre tid men som du inte känt att du haft råd med. Kvällen handlar om att fira en framgång.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Igår fick du göra som du ville men idag måste du kompromissa och du är dålig på kompromisser. Det handlar inte om att du inte vill utan mer om att du har svårt att släppa en tanke som du brinner för bara för att någon annan tycker annorlunda. I övrigt en bra och harmonisk dag.

Skytten 22/11-21/12

Den här dagen handlar om enkla, men härliga nöjen. Det kan vara en skogspromenad, en grillkväll med vännerna eller bara ett par timmar i solen på balkongen. För dig handlar den här tiden på året om utomhusaktiviteter och om att bara njuta av livet

Stenbocken 22/12-19/1

Idag har du krav på att prestera på morgonen men när du väl klarat av det så kan du pusta ut och njuta av dagen. Du har äntligen tagit ditt senaste projekt över mållinjen och nu är det dags att fira lite. Kvällen bjuder på trevligt sällskap och massor av god mat.

Vattumannen 20/1-18/2

Lördagen går väldigt fort.Du har mycket att göra på dagen. Du pysslar gärna hemma eller åker iväg och hjälper en vän. På kvällen blommar du ut ordentligt , antingen som charmig gäst eller som en trevlig och omtänksam värd. Den här lördagen levererar verkligen en försommar känsla.

Fiskarna 19/2-20/3

Lördagen passar bra till alla former av fysisk aktivitet, gärna av det jobbigare slaget. Du har ett behov av att komma ut i naturen och röra på dig. Du utmanar dig själv inom träning eller sport för du vill se vart gränsen för din kapacitet går. Kvällen handlar om hemmanöjen.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons