Dagens horoskop torsdag 23/5

22 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för torsdag 23/5. Se vad stjärnorna har att säga om din torsdag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag är det Fullmåne i Skyttens tecken och för dig innebär det att du får en andra chans. Det handlar om en vän eller kollega som du haft en utdragen konflikt med, men idag finns möjligheten att kunna förlåta och släppa taget om det som varit. Ni får en ny chans till vänskap.

Oxen 20/4-20/5

Fullmånen i Skytten tillsammans med att Venus går in i Tvillingarnas tecken gör det här till en social, kaotisk och härlig dag. Räkna med det oväntade och var beredd på att saker inte kommer att bli som planerat. För den rutin älskande Oxen kan utmaningen den här dagen ligga i att vara tillräckligt flexibel.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Idag står du inför ett tufft beslut som kan påverka dig under många år framöver så det är viktigt att du väljer rätt, både med huvud och hjärta. Du får hjälp av Fullmånen att sortera ut dina tankar och känslor. Kvällen handlar om att acceptera att livet kan vara komplicerat ibland.

Kräftan 21/6-22/7

Idag är det fullmåne i Skyttens tecken och det kommer att påverka dig starkt, särskilt om du står inför ett beslut som har med resor och studier att göra. Kanske funderar du på att plugga utomlands eller flytta långt bort. Det här är en dag då du kommer till insikt med vad det är du brinner för.

Lejonet 23/7-22/8

Torsdagen handlar om att bringa ordning i kaoset. Idag finns det en stark påverkan som gör att datorer, telefoner och annan teknisk utrustning tycks krångla för dig. Här gäller det att inte ge upp utan hitta lösningar som inte kräver teknik, något som kan vara en utmaning i sig.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Det är Fullmåne och det skapar en rastlös energi hos dig som inte brukar finnas där. Skytten är känd för att hela tiden söka sig vidare och för att ha svårt att stanna upp. Just nu har du lite av den här drivkraften inom dig. Du vill förändra saker, både i större och mindre sammanhang.

Vågen 23/9-22/10

Du har länge låtit osäkerhet och dåligt självförtroende styra dina handlingar inom ett visst område av ditt liv, och det har skapat en nedåtgående spiral. Idag är det dags att sätta stopp för den här negativa trenden. Fullmånen ger tillit till dig själv och kan hjälpa dig att vända det dåliga till något bra.

Skorpionen 23/10-21/11

Efter en omtumlande start på veckan så kommer Fullmånen på torsdag med ny energi och en möjlighet att få starta om på nytt. Det är inte ofta som du får en andra chans att göra ett första intryck, men det får du idag så ta vara på det här möjligheten.

Annons

Skytten 22/11-21/12

Idag är det Fullmåne och det som gör just den här Fullmånen lite speciell för din del är att det befinner sig i ditt eget tecken vilket ger dig mer energi och en starkare vilja. Idag går du från en fas i ditt liv in i en ny era vilket skapar både ett avslut och en början denna märkliga torsdag.

Stenbocken 22/12-19/1

Mycket den här veckan handlar om att ta ansvar och om att komma ikapp med jobb och studier. Det blir intensiva dagar där du är uppe tidigt och sent i säng. Som tur är så får du påfyllning av energi från Fullmånen och den hjälper dig dessutom att fokusera bättre de närmaste dagarna.

Vattumannen 20/1-18/2

Idag kommer Fullmånen in med ny energi i ditt tecken men den gör dig också ganska impulsiv. Du har lätt för att köpa eller investera större summor den här dagen och det gör du med hjärtat och magkänslan snarare än det som ser bra ut på pappret.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag gör Venus Solen sällskap i Tvillingens tecken och det i kombination med Fullmåne kan vända upp och ned på saker. Som singel blir du extra mottaglig för nya relationer. Utan att tänka på det öppnar du upp dig och blir mer utåtagerande. Det här är också en dag då du kan uppleva starka känslostormar.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken
Annons