Dagens horoskop onsdag 22/5

21 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för onsdag 22/5 2024. Se vad stjärnorna har att säga om din onsdag!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärnteckenBrand logo
Snittblommorna att satsa på – enligt ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag har du möjlighet att komma ikapp med lite av varje. Du har det lugnare på jobbet och det ger dig möjligheten att avsluta uppgifter som inte är prioritet och därför har blivit liggande. Det känns skönt att kunna beta av en hel hög med den typen av jobb. Kvällen bjuder på nyheter.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen är du väldigt strukturerad i ditt sätt att arbeta och det ger resultat. Du får mycket gjort på kort tid och du får dessutom möjligheten att dra igång med ett flertal projekt som du planerat men inte haft tid för. Kvällen handlar om att ta hand om en familjemedlem.

Tvillingarna 21/5-20/6

Även onsdagen fokuserar på att få vardagen att fungera och rutinerna att sitta. Det blir en enkel dag där du har en plan för dagen som du sedan kan hålla utan att bli avbruten. Idag finns det även en nyfikenhet hos dig som förstärks av Solen. Du forskar gärna i andra personers hemligheter.

Annons

Kräftan 21/6-22/7

Onsdagen handlar om känsla snarare än förnuft. Det här är en dag då din passion och din magkänsla leder dig rätt trots att logiken skriker att det är fel. Genom att tro på dina instinkter kan du lyckas med något där andra gått bet tidigare. Kvällen blir kärleksfull.

Lejonet 23/7-22/8

Idag lyckas du beta av en lång lista med måsten och det känns bra. Du vet vad du vill och du litar på att dina instinkter leder dig rätt när du känner att du inte riktigt har koll. Idag kan en vän ta kontakt med dig för att föreslå en gemensam aktivitet. Försök att ta dig tid för din vän.

Jungfrun 23/8-22/9

Onsdagen handlar om att gå in i sitt inre och rannsaka dig själv efter ett svar på en fråga som du har. Du inser att du kanske inte känner dig själv så väl som du trodde att du gjorde. Kvällen handlar om en vän och hens kärleksbekymmer. Du är en bra axel att gråta ut mot.

Vågen 23/9-22/10

Idag får du chansen att få till en date med en person som ofta finns i dina tankar men som du inte träffat på många år. Du känner att ni två aldrig fick till ett riktigt avslut. Det här mötet kan både röra upp känslor eller läka gamla sår lite beroende på med vilka förväntningar du har.

Annons

Skorpionen 23/10-21/11

Även onsdagen kretsar en hel del kring din kollega och hens beslut. Även om du är glad för hens skull så är du samtidigt arg för att ni inte kommer kunna arbeta lika nära framöver. Det är mycket känslor inom dig som du har svårt att kommunicera fram till din vän.

Skytten 22/11-21/12

Onsdagen går i samma spår som tisdagen. Du lär dig nya saker och du känner att du utvecklas. Av alla zodiakens tolv tecken är du den som mest behöver förändringar i vardagen, stora som små. När livet stagnerar tenderar du att bli rastlös och irriterad.

Stenbocken 22/12-19/1

Idag är det barn och djur som är i fokus. Det blir en lättsam dag som går förhållandevis fort. Du är på ett lekfullt humör och din humor genomsyrar allt du hittar på. Idag finns möjligheten att lära känna nya och intressanta människor eftersom barnen/djuren fungerar som en isbrytare.

Vattumannen 20/1-18/2

Du är irriterad på en kollega. Ni har jobbat väldigt tätt den senaste tiden och nu behöver ni en paus från varandra för att inte gå varandra mer på nerverna. Ta en brejk idag och gör något där ni inte behöver ses. Kvällen handlar om att försöka få tag på en familjemedlem.

Fiskarna 19/2-20/3

Det finns en stress i ditt horoskop idag och det handlar om att du blir uppjagad när det är mycket att göra och då blir du inte särskilt effektiv. Det är bättre att fokusera på en sak i taget, då kommer du mycket längre. Kvällen bjuder på ett trevligt samtal och en överraskning.

Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

KRÄFTAN 21/6-22/7

x

LEJONET 23/7-22/8

x

JUNGFRU 23/8-22/9

x

VÅGEN 23/9-22/10

x

SKORPIONEN 23/10-21/11

x

SKYTTEN 22/11-21/12

x

STENBOCKEN 22/12-19/1

x

VATTUMANNEN 20/1-18/2

x

FISKARNA 19/2-20/3

x

Annons