Dagens horoskop onsdag 29/5

28 maj, 2024 
AvFelicia Stålkrantz Baurén
Dagens horoskop ELLE onsdag 29/5
Felicia Stålkrantz Baurén
ELLEs astrolog Felicia Stålkrantz Baurén ger dig dagens horoskop för onsdag 29/5.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärnteckenBrand logo
Kungligheten du är mest lik - baserat på ditt stjärntecken

Väduren 21/3-19/4

Idag möts idéer när du får möjlighet att träffa människor som delar samma visioner som du har. Det här kan vara någon form av workshop med personer från andra arbetsplatser. Det blir en rolig och social dag där ömsesidig respekt och tolerans mot oliktänkande lyser igenom under hela dagen.

Oxen 20/4-20/5

Den här onsdagen kretsar kring att göra saker för dig själv. Det blir en skön paus i vardagen som andas lyx och flärd. Det här är en dag då du helt enkelt skämmer bort dig själv lite extra. Under dagen umgås du gärna med en släkting, vän eller kollega. Idag väntar goda nyheter som rör ekonomin.

Annons

Tvillingarna 21/5-20/6

Även onsdagen kretsar kring att lära sig saker men idag verkar det vara mer i form av en kurs, utbildning eller något liknande. Du tar till varar på de handfasta tips som du får av en kollega med långt mer erfarenhet i branschen och du ser till att införliva de tipsen i ditt eget sätt att arbeta.

Kräftan 21/6-22/7

Idag förankrar du mycket av de idéer och visioner som kom fram under de första dagarna den här veckan. Du ändrar på rutiner och skapar nya sätt att arbeta på, både för att det ska bli mer praktiskt men också för att utmana både dig själv och dina kollegor. Alla behöver tänka nytt ibland.

Lejonet 23/7-22/8

Under den senaste tiden har du fått fler verktyg att arbeta med samtidigt som du inte har haft tid att lära dig hur du ska hantera dem. Idag får du möjligheten att faktiskt testa på att rent praktiskt arbeta efter de nya sättet att tänka och det blir på många sätt en nyttig erfarenhet.

Annons

Jungfrun 23/8-22/9

Den här veckan får du flera utmanande uppgifter och den tuffaste tar du tag i idag. Här gäller det att du försöker tänka praktiskt. Dagen handlar även om att parera oförutsedda händelser som slängs i din väg. Under dagen får du även höra ett märkligt skvaller om en kollega.

Vågen 23/9-22/10

Du är väldigt spontan den här onsdagen både på jobbet och privat. Du känner dig impulsiv och gillar att inte planera för långt fram i tiden. Mycket den här dagen handlar om möten och om nya människor. Det blir en härlig dag och en riktigt överraskande kväll.

Skorpionen 23/10-21/11

Idag kommer det in ny energi i ditt horoskop och det kommer att få dig att känna dig lite piggare. Idag är en bra dag att ta dig an nya utmaningar. Du är mer motiverad än du varit under lång tid. Slutet på dagen handlar om att fastställa att du har rätt i en viss fråga. Du avskyr att ha fel.

Skytten 22/11-21/12

Det är mycket du vill hinna med, både privat och på arbetet den här onsdagen. Det finns en risk att du får stressa eftersom du är en tidsoptimist. Mot slutet av dagen upptäcker du att det finns en risk att du måste jobba över och det rimmar illa med dina privata planer.

Annons

Stenbocken 22/12-19/1

Nyckelordet den här onsdagen är lyx. Det kan handla om enkel vardagslyx som en god frukost eller en mysfika med en vän. Det kan också vara en all in day där du satsar på riktig glamour. Oavsett vad du gör så blir dagen härlig, social och rik på positiv energi.

Vattumannen 20/1-18/2

Onsdagen blir annorlunda och rolig. Du gör saker som du inte brukar göra och du får testa både din intelligens och din kreativa förmåga. Den här dagen handlar även om att vara social och utåtagerande. Du vill knyta nya kontakter och idag har du chansen att göra det.

Fiskarna 19/2-20/3

Idag ska du samarbeta med en person som du inte känner så väl. Fisken är duktig på att anpassa sig men det finns en risk att din nya kollega inte är lika benägen att acklimatisera sig till det nya som du är. Du bör hitta en balans mellan att kompromissa och att vara tydlig med vad du vill.

Annons