ELLE-galan 2023: Carolina Gynning vann Årets gala-look

21 apr, 2023 
carolina gynning årets look elle galan 2023
Tittarna har sagt sitt och Årets gala-look är korad! Vinnare blev ingen mindre än Carolina Gynning. Här är allt du behöver veta om hennes look signerad Frida Jonsvens.
Annons

Tittarna har sagt sitt! För andra året i rad delas priset Årets gala-look ut på ELLE-galan och en vinnare är korad. I år var det ingen mindre än Carolina Gynning som kammade hem det ärofyllda priset.

Vinnare av årets gala-look på ELLE-galan 2023

Nominerade i kategorin Årets gala-look var Carolina Gynning, Tone Sekelius, Sabina Karlsson och Alicia Agneson. Men efter att tittarna sagt sitt var det tillslut Carolina Gynning som kammade hem priset. Gynning bar en klänning skapad av Frida Jonsvens.

– Det var på tiden. Som jag har kämpat här på ELLE-galan. Upp och ner på den här mattan i säkert 70 år och inte fått ett pris, sa Carolina Gynning och skrattade när hon tog emot priset.

Annons

Årets gala-look på ELLE-galan

Det är andra året som priset delas ut och förra årets vinnare var ingen mindre än Alice Bah Kuhnke som kom i en silvrig statementlook signerad Bea Szenfeld.

– Bea har gjort den här kreationen som ett statement och jag bär den idag för att uppmärksamma att textilindustrin och modebranschen måste ställa om och tänka om. Vi kan inte fortsätta som vi har gjort utan vi kan hitta massor av skönhet och nya affärsidéer i att också jobba med det hållbara, sa Alice då till ELLEs moderedaktör Emma Blomberg.

Annons