Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Inredning att fynda på Black Friday – 16 shoppingtips

Inredning rea black friday 2020

Black Friday 2020 är här, en av världens största rea- och shoppingdagar! Butikerna är fyllda med massvis av erbjudanden och vi listar inredningsbutikerna med bäst rea och 16 snygga fynd att göra under dagen!
27 november, 2020

En av världens största rea- och shoppingdagar är här – Black Friday! Butikerna är fyllda med massvis av erbjudanden och reapriser som vi inte vill missa.

Black Friday, tillsammans med Cyber Monday som kommer tre dagar senare, är ursprungligen ett fenomen från USA och är startskottet på julhandeln. Det var året 2013 som Sverige uppmärksammade shoppingdagen och många butiker tog efter händelsen med både längre öppettider och specialerbjudanden.

Black Friday är en bra chans att handla årets julklappar men även att fynda saker till sig själv och spara pengar genom att handla till nedsatta priser. Men glöm inte att det aldrig är bra att konsumera utan eftertanke.

Här är butikerna med bra rea på inredning under Black Friday:

KitchenTime har upp till 70 procent rabatt på sitt sortiment under Black Friday. Här kan du shoppa (reklamlänk från Adtraction).

Cervera har 25 procent rabatt på hela sortimentet. Här kan du shoppa (reklamlänk från Adtraction).

Nordic Nest har mellan 10-50 procent på hela sortimentet. Här kan du shoppa (reklamlänk från Awin.com).

Homeroom har 20-60 procent på utvalda produkter. Här kan du shoppa (reklamlänk från Apprl).

Jotex har 25 procent rabatt på en hel order. Här kan du shoppa (reklamlänk från Apprl).

Newport har mellan 20-70 procent rabatt under Black Friday. Här kan du shoppa (reklamlänk från Awin.com).

Confident Living har rabatter upp till 70 procent. Här kan du shoppa (reklamlänk från Adtraction).

H&M Home har 20 procent rabatt till alla medlemmar. Här kan du shoppa (reklamlänk från Apprl).

Här är 16 inredningsfynd att göra idag:

Kuddfodral och plädar

Här är fler kuddfodral att kika in!

Mysiga kuddar och plädar kan man aldrig få för många av i soffan eller sängen. Passa på att uppdatera hemmet idag! Detta trendiga fodral Copenhagen från Classic Collection och denna pläd från H&M Home är på rea idag. Du kan köpa kuddfodralet här (reklamlänk från Awin.com) och pläden hittar du här (reklamlänk från Apprl).

Möbler

Här hittar du fler soffbord!

Idag är även en bra dag att införskaffa sig möbler till hemmet till rea-priser! Här är ett trendigt soffbord i trä från Nordform. Du kan klicka hem det här (reklamlänk från Apprl).

Fynda en soffa på 50 procent rabatt från Newport idag. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Inget vardagsrum är komplett utan en skön fåtölj! Här är en vacker teddyfåtölj från Jotex där du idag får 25 procent rabatt på din order. Här hittar du fåtöljen (reklamlänk från Apprl).

Belysning

Här hittar du fler lampor: bordslampor, taklampor och golvlampor!

Fynda belysning på Black Friday! Idag kan du shoppa denna bordslampa från HKliving till rea-pris. Här hittar du bordslampan (reklamlänk från Awin.com).

Confident Living har idag 30 procent på belysning. Där kan du bland annat hitta denna vackra taklampa från Hallbergs Belysning. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Ljusstakar

Här hittar du fler vackra ljusstakar!

Inred med levande ljus! Denna trendiga ljusstake från By On är på rea idag. Ljusstaken är tillverkad i polyresin som ger illusionen av smält metall. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Julpynt

Här hittar du mer julpynt att fynda under Black Week!

Fynda juldekorationer under Black Friday! Denna trendiga julstjärna från Watt&Veke är idag på rea. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Sängkläder

Här hittar du fler fina sängkläder!

Unna dig sköna sängkläder! Idag kan du köpa detta påslakanset i skön kvalitet av mjuktvättad bomull från Ellos Home till 20 procent rabatt. Finns även i fler färger. Här kan du köpa det (reklamlänk från Apprl).

Sängöverkast

Ge sovrummet ett lyft med ett snyggt sängöverkast! Här är ett i linnekvalitet från Ellos Home som är nedsatt 20 procent idag. Köp det här (reklamlänk från Apprl).

Inredningdetaljer

Här hittar du fler inredningsdetaljer som passar perfekt som julklappar till vardagsrummet!

Fynda vackra detaljer till hemmet! Denna statyett med två öppna händer från Lene Bjerre är perfekt att placera på en bokhylla, ett sidobord eller på en fönsterbräda. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Mattor

Här hittar du fler mattor i beige toner och mönstrade mattor!

Inred hemmet med mattor! Denna beige matta från Classic Collection är idag nedsatt med 47 procent. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Vaser

Uppdatera hemmet med vackra vaser! Denna vas från By On är en jordnära hyllning till de mjuka, feminina formerna och är precis lika vacker både med och utan innehåll. Här kan du köpa den på rea idag (reklamlänk från Awin.com).

Sänggavlar

Här hittar du fler fina sänggavlar!

Uppdatera sovrummet med en snygg sänggavel! Denna fristående gavel i betsad träram med nät i rotting är från Jotex där du idag för 25 procent rabatt på din order. Här kan du köpa den (reklamlänk från Apprl).

Porslin

Fynda porslin på Black Friday! Här är ett vackert serveringsfat från Table Top Stories som är nedsatt med 25 procent rabatt idag. Här kan du köpa det (reklamlänk från Adtraction).

LÄS MER:

13 snygga adventsljusstakar att fynda på rean

Julklappstips: 20 fina detaljer till sovrummet

Julklappstips: Trendiga och snygga detaljer till sovrummet