Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Inredningstrend 2024: 14 batteridrivna lampor utan sladd

19 mar, 2024 
AvSandra Bohlin
AvStina Meyerson
batteridriven lampa 2023
Vill du spara el men ändå lyckas skapa ett stämningsfullt hem? Då ska du satsa på portabla bordslampor utan sladd – vår shoppingredaktör listar de bästa köpen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En av årets mest användbara, trendigaste och viktigaste inredning är belysningen, och mest av allt får våra kära bordslampor stå i rampljuset. De ger stämningsfullt ljus till våra hem när utomhusljuset sviker, passar perfekt i exakt ALLA rum och finns i alla möjliga färger, former och uttryck.

batteridriven lampa

Under de senaste året har bordslamporna steppat upp till en ny nivå och är nu smartare snyggare och mer användbara än någonsin – jag pratar såklart om de portabla, batteridrivna bordslamporna! Flytta runt dem mellan rummen i hemmet, ta med ut på din uteplats under de varmare månaderna och framförallt spara el med de batteridrivna alternativen – möjligheterna är oändliga.

Annons
batteridriven lampa

Inred med en portabel bordslampa – 6 tips

Att inreda med en batteridriven bordslampa kan vara en praktisk och stilfull lösning för platser där det inte finns någon strömkälla tillgänglig eller där du vill ha flexibilitet i din inredning. Dem är ju otroligt enkla att flytta runt och användas på olika platser i hemmet där dem behövs just för tillfället. Känn själv in dina egna behov och var den passar bäst hemma hos dig men här är några inredningstips på hur du kan inreda med trenddetaljen:

Annons
  • Placera i ett fönster
  • Inred soffbordet
  • Ställ på sidobordet
  • Ta med ut på uteplatsen
  • Inred kontorshörnan
  • Placera i barnrummet

Inspireras av ELLE Decorations shoppingredaktör Sandra Bohlin som gärna stylar soffbordet med sin portabla bordslampa från New Works. Köp lampan ANNONS HÄR!

batteridriven lampa – snygga bordslampor utan sladd

Jordnära, utstickande, trendigt svampformad eller liten och kompakt – vår shoppingredaktör Sandra Bohlin har spanat in webbshopparnas sladdfria utbud och listar sina bästa shoppingtips nedan!

Psst! Spana även i våra bästa shoppingtips när det kommer till trendiga golvlampor, plisserade lampor och fönsterlampor!

Annons

Flowerpot V9 batterdriven bordslampa

And Tradition

Den populära Flowerpot portable bordslampa VP9 från &Tradition som finns i massvis av härliga färger.

flowerpot batterilampa från &tradition

Liten batterilampa

New Works

Snygg och trendig bordslampa från New Works med en portabel design för att enkelt flyttas runt i hemmet. Den har enkla former i borstat stål med en konisk lampskärm och en nätt lampfot.

liten batterilampa

Batteridriven lampa utomhus

Portabel dimbar bordslampa från Hay, som går att använda både inom- och utomhus. Lampan är i en stilren form och vacker silhuett, som har en matt finish som är både reptålig och vattenresistent.

Röd portabel lampa

HAY

Bärbar bordslampa från danska HAY med en design som utstrålar en vacker enkelhet. Den minimalistiska bordslampan lyser med ett varmt, mjukt och jämnt sken.

Annons

Batteridriven lampa med plisserad skärm

PR Home

Laddningsbar bordslampa i lackerad metall, med plisserad lampskärm. Lampan har tre förinställda färgtemperaturer och drivs av ett uppladdningsbart batteri. Vid svagast ljusnivå kan lampan vara tänd i upptill åtta timmar.

Sladdlös bordslampa med fot i stengods

Audo

Torso bordslampa från danska Audo har en lampfot tillverkad i oglaserat stengods och har en mjuk rund form vilket kontrasterar snyggt mot den handgjorda lampskärmens raka linjer i skirt linne. Mässingscylindern på toppen fungerar som en touch-dimmer vilket låter dig dimra lampan i tre steg genom att lätt vidröra den.

Annons

Vit batteridriven bordslampa Panthella

Louis Poulsen

Bordslampan från Louis Poulsen har en bärbar utformning med ett mjukt, behagligt ljus. Den har en halvklotformad lampskärm med en trumpetformad bas i formgjutet aluminium.

Batteridriven lampa inomhus

Star Trading

Snygg portabel uppladdningsbar bordslampa i blank abs plast. Lampan har 3-stegs funktion, med ett lätt tryck längst upp på skärmen kan man justera ljusstyrkan. Välj mellan svart eller vit!

portabel vit lampa från star trading med svampformad design

Batteridriven led lampa

New Works

Bordslampan från New Works har en skulpturell, portabel design med djärva former. Lampan har en oval lampfot i marmor med en halvklotformad lampskärm i akryl. Den har en dimmerknapp på lamphuvudet med tre olika ljusstyrkor för mångsidig användning och en lång batteritid.

Annons

Liten batteridriven bordslampa

Verpan

Pantop portable bordslampa från Verpan designades av Verner Panton redan 1980, men finns numera även som denna portabla version. Lampans uppladdningsbara batteri gör det enkelt att flytta runt i huset och fungerar även bra som utelampa eller balkonglampa.

Brun batterdriven bordslampa

And Tradition

Bordslampan från &Tradition är perfekt som stämningshöjare och har en futuristisk, portabel design med en svampformad lampskärm i anodiserat aluminium.

brun batterilampa

Portabel bordslampa

Ferm Living

Meridian bordslampa från Ferm Living är en laddbar lampa med dimbar, integrerad led-ljuskälla. Den sladdlösa lampan är liten och smidig att flytta till den plats där du behöver lite extra belysning för stunden eller kanske saknar ett eluttag.

Annons

Portabel lampa med svamformat huvud

New Works

Bordslampa i en poetisk, portabel formgivning med inspiration från naturen. Den har mjuka former med hållbara material för vardaglig användning och passar i hemmets alla rum.

svamplampa batterilampa

Portabel lampa utan sladd

And Tradition

Manhattan portable bordslampa från &Tradition är en batteridriven lampa som passar perfekt för att skapa en härlig stämning precis där du är. Bordslampan har en industriell bas i aluminium som ger en fin kontrast till lampskärmen i härlig canvas.

batterilampa utan sladd

Se mer:

Inspireras av 5 trender för balkongen och uteplatsenBrand logo
Inspireras av 5 trender för balkongen och uteplatsen
Annons