Så bor supermodellen Elsa Hosk – se bilderna från det lyxiga hemmet

elsa hosk inredning i los angeles

Elsa Hosk är inte bara en världsberömd modell och stilikon för många, hon har även öga för inredning. Kika in och inspireras hemma hos Elsa Hosk i Los Angeles! 
01 november, 2022
Kika in i retrohuset som fått nytt liv
0:57

Efter reklamen: Kika in i retrohuset som fått nytt liv

(0:57)

Slå på ljud

Elsa Hosk delar ofta med sig av sin vardag på Instagram, oavsett om det är glamourösa modelljobb, vardagslivet som mamma till dottern Tuulikki (även kallad Tuuli) eller bilder från den prunkande trädgården och inredningen hemma i huset. Nyligen grundade hon även det egna klädmärket Helsa.

Vi var många som inspirerades av Elsa Hosks bilder från hennes drömlägenhet i New York för några år sedan. Men under pandemin gick flyttlasset för Elsa Hosk och hennes pojkvän Tom Daly till en villa i Los Angeles, där de nu skapat sitt familjehem tillsammans och där dottern Tuulikki även föddes i februari 2021.

Elsa Hosks inspirerande inredning hemma i Los Angeles

Det nya hemmet är precis lika inspirerande som det tidigare på andra sidan USA, även om stilen är en helt annan. Elsa Hosk och Tom Daly köpte ett arkitektritat hus byggt år 1949, och det är den erkände arkitekten Richard Neutras Wilkins som ligger bakom det.

Hemmet är, tack vare det soliga läget i Kalifornien, fyllt av naturligt ljus, vilket Elsa Hosk matchar med en naturnära bas. I vardagsrummet går såväl soffa som inredningsdetaljer i trendigt mjuka former, vilket hon kombinerar med naturmaterial och en stor dos trä som ger ett ombonat och varmt intryck. De stora panoramafönstren ut mot trädgården släpper inte bara in ljus, utan bjuder även på en grönskande utsikt över den vackra trädgården.

Elsas lekfulla sida, som var påtaglig i lägenheten i New York, kommer även fram i hemmet i Los Angeles. Hon vågar leka med former, färger och såväl olika stilar som möbler och detaljer från olika årtionden i inredningen. Bland annat syns en lavendellila Ekstrem-fåtölj på Elsas uteplats och en godisliknande gulrandig lampa i ett av rummen.

I det här hemmet är det väldigt tydligt att vintagemöbler är ett av Elsa Hosks stora intressen, vid sidan av mode. Nedan syns en bokhylla från 60-talet, av Pierre Chapo. Hon inreder dessutom med många objekt som plockar in organiska former i inredningen, något som går helt i linje med den trendiga stilen som många kallar för modern organic, en stil som kombinerar minimalism med organiska former och naturnära inslag som ger en ombonad känsla.

Kika in i det drömmiga 60-talshuset – där köket är hemmets hjärta

Helhetsintrycket i hemmet balanserar modern minimalism med organiska inslag, vintagemöbler och lekfulla nutida design på ett personligt sätt. Varje rum är personligt och olikt det andra, samtidigt som det går en röd tråd genom hemmet. Vi på ELLE Decoration ser fram emot att få se fler bilder från Elsa Hosks inspirerande hem framöver!