Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024StreetstyleMilano fashion weekSe Min LookTrendiga vårskor

Elsa Hosk lanserar egna klädmärket Helsa

05 sep, 2022 
Elsa Hosk lanserar egna klädmärket Helsa
Supermodellen Elsa Hosk lanserar eget klädmärke. Under namnet Helsa släpps den nya modesatsningen i september 2022. Här är allt vi vet hittills!
Annons
VIDEO: 5 saker om Elsa Hosk som du kanske inte vissteBrand logo
VIDEO: 5 saker om Elsa Hosk som du kanske inte visste

Efter att ha arbetat som modell i ungefär halva sitt liv – en karriär som innefattar såväl omslag för alla stora modemagasin och visningar för modehus så som Dolce & Gabbana, Dior och Valentino – och dessutom hunnit med en rad olika framgångsrika designsamarbeten tar Elsa Hosk nu nästa steg i modebranschen.

Elsa Hosk släpper klädmärket Helsa

I höst lanserar den 33-åriga supermodellen nämligen ett eget klädmärke under namnet Helsa. Nyheten avslöjade Elsa själv på Instagram i augusti. ”Känslosam och spänd över att äntligen få bjuda in er till Helsa, mitt märke” skrev hon då.

Annons

Samtidigt hänvisade hon till Helsas eget Instagram-konto @helsastudio, vilket i skrivande stund – alltså innan märket ens lanserats – följs av 32 tusen nyfikna fans.

Namnet Helsa är en sammanslagning av supermodellens egna namn Elsa och Hosk och flirtar samtidigt med det svenska ordet ”hälsa”, som är en viktig del i Elsas liv. Att döma av de hintar som vi har fått se från modellen hittills verkar vi snart kunna köpa Elsas skandinaviska stil – direkt från henne själv. Varumärket beskrivs nämligen som ett kärleksbrev till den skandinaviska stilen, arkitekturen, naturen och konsten som Elsa är uppvuxen med.

Elsa Hosk om att bli mamma och att föda hemma

Om det nya varumärket kan ses som Elsas andra lilla bebis, var det i fjol hon blev mamma på riktigt – i februari 2021 kom dottern Tuulikki.

– Det är det bästa som hänt. Helt ärligt hade jag aldrig kunna ana hur mycket jag skulle älska mitt barn och hur besatt man som mamma blir av sin bebis. Det är helt underbart! Det är bättre än jag någonsin hade kunnat hoppas på, sa hon till ELLE då.

Annons

I en exklusiv intervju med ELLE Sverige berättade hon om valet att föda hemma – och längtan till naturen. Vilken vi tror oss få se spår av i kommande kollektioner från det egna varumärket.

– Jag ville föda utomhus, i vår trädgård. Jag ville vara som ett djur. Och det var exakt så det blev. Jag fick precis det jag önskade, sa hon då.

Då släpps Helsa och här kan du köpa det

Och vi behöver inte vänta länge tills vi får se det första resultatet från den nya modesatsningen Helsa. Det nya varumärket lanseras redan den 6 september 2022 och säljs inledningsvis exklusivt via Revolve och FWRD.

Se fler bilder från Helsas debutkollektion nedan:

Foto: TT/Ingstagram

SE OCKSÅ: Elsa Hosk och Tom Daly - parets kärlekshistoriaBrand logo
SE OCKSÅ: Elsa Hosk och Tom Daly - parets kärlekshistoria
Annons