Artikeln innehåller reklamlänkar

Black Friday 2022 – här är inredningsbutikerna med bäst rea

black friday 2022 inredning

Fynda inredning på Black Friday 2022!

Foto: Nordic Nest
Gör dig redo för Black Friday 2022 den 25 november med de bästa erbjudandena inom inredning som butikerna har att erbjuda.
03 november, 2022

Snart är det dags för en av världens största readagar att gå av stapeln, nämligen Black Friday 2022. Black Friday är en av årets största shopping- och readag världen över och följs av Cyber Monday tre dagar senare.

NÄR ÄR BLACK FRIDAY Sverige 2022?

Black Friday infaller alltid den sista fredagen i november vilket innebär att datumet för Black Friday kommer att vara den 25 november 2022. Många butiker tjuvstartar dock sina erbjudanden och rabatter redan en vecka före Black Friday vilket gör att hela veckan kallas för Black Week.

butiker rea inredning black friday 2022

Fynda inredning under Black Friday och Black Week 2022.

Vad är Black Friday?

Fenomenet Black Friday fanns från början inte i Sverige utan kommer ursprungligen från USA. Det var året 2013 som blev startskottet för denna tradition även här då var det några svenska butikskedjor och e-handelsföretag som valde att testa Black Friday erbjudanden på hemmaplan och det blev en riktig succé. Redan året efter hade över 45 butiker hoppat på trenden.

Sedan dess har traditionen hållt i sig och många ser det som en bra chans att fynda produkter och varor till nedsatta priser. Kanske är det någon möbel som du kikat in under en lång tid som nu är på rea, kanske är det en bra möjlighet att fynda lite julklappar till nära och kära eller varför inte uppdatera hemmet med vackra inredningsdetaljer till nedsatta priser? Men glöm inte att det aldrig är bra att konsumera utan eftertanke.

Inredning - bästa rea under Black Friday 2022

A

Black Friday – de snyggaste inredningfynden

C

D

E

G

H

J

L

M

N

Black Friday 2022 – rea och erbjudanden på kläder

R

S

Å

Se mer:

Black Friday - så startade konceptet
1:04

Efter reklamen: Black Friday - så startade konceptet

(1:04)

Slå på ljud