5 produkter som sätter guldkant på hemma-spat

beauty tech som lyxar till ditt hemma-spa

Förgyll vardagen genom att unna dig en lyxig spa-stund hemma. Med den senaste tekniken kan du ge dig själv en ansiktsbehandling eller skapa en komplett spa-dag i badrummet. Här är fem produkter att spana in!
02 oktober, 2020

Älskar du också spa och att lyxa till det med skönhetsbehandlingar? Tack vare dagens teknik inom skönhetsbranschen går det att göra enkelt hemma! Sätt på din favoritpodcast eller avkopplande musik och njut av en ansiktsmask, eller gör dina vardagsrutiner lite mer njutningsbara.

Här är fem produkter att spana in för att förgylla stunderna i ditt hemma-spa:

1. Ansiktsbehandling hemma

Foreo Bear och bear mini ger en ansiktsbehandling hemma

Nyheten Bear från svenska Foreo kombinerar en ansiktsbehandling och ett träningspass. Med mikroströmmar och T-sonic-pulseringar stimuleras musklerna i ansiktet för att öka blodcirkulationen och bidra till en jämnare hy med lyster. Bear har ett anti-shock-system som ger en säker behandling och med den tillhörande appen kan man välja bland olika behandlingar och träningspass för ansiktet. En USB-laddning räcker upp till 90 användningar. Bear och Bear mini kostar 3 495 respektive 2 495 kr.

2. Ta med musiken

Marshall Emberton - bärbar högtalare

Lyssna på avkopplande musik eller en intressant podcast under spa-sessionen. Emberton är en bärbar liten högtalare från Marshall, som dessutom tål vatten och har ett flerriktat, klart ljud. Högtalaren kan spela musik från en Bluetooth-enhet på upp till tio meters avstånd. Med en speltid på över 20 timmar kan du lätt flytta den med dig när njuter av en spa-dag hemma. Emberton går även att snabbladda, en laddning på 20 minuter ger fem timmars speltid. Pris 1 595 kr.

3. Skonsam frisörkänsla

dyson airwrap fönar håret utan extrem värme

Skapa frisörskänsla hemma med Airwrap från Dyson. Det här stylingverktyget kan skapa både lockar och vågor alternativt en slät föning. Dessutom torkar och stylar den håret samtidigt – utan extrem värme. I stället drar den till sig håret med ett kraftfullt luftflöde, coandaeffekten, som får håret att omsluta en cylinder. Kombinera med tillhörande stylingborstar för att få en fönad känsla varje dag. Airwrap finns i två olika utföranden med tillbehör designade för olika hårtyper och frisyrer. Pris 5 190 kr.

4. Tystare tandborstning

Oral B ny eltandborste

Gör tandborstningen till en del av din spa-rutin. Den nya iOTM-serien från Oral-B består av tre stilrena eltandborstar med ny teknologi som gör borstningen skonsam och effektiv, men samtidigt tyst tack vare den friktionslösa motorn. Serien har upp till sju smarta lägen, som exempelvis ett vitgörande läge, och iO9 kommer med ett smidigt, laddningsbart resefodral. Tandborsten laddas upp snabbt, har en interaktiv LED-display och kan kopplas till en AI-app. Tandborsten har även en trycksensor och kan påminna om att det är dags att byta borsthuvud. Pris från 2 395 kr.

5. Beauty i bastun

infraröd bastu är en favorit bland beautyproffs

Den infraröda bastun har de senaste åren blivit en snackis bland beautyproffs, även om vetenskapen fortfarande är i sin linda. I bastun tränger värmen in i kroppen, ökar blodcirkulationen och kan verka lindrande mot stela muskler. IR-bastun Sun S cottage har plats för två och är ett komplett infrarum som styrs med en pekskärm. Rummet kan även användas för färgterapi. Diskreta högtalare gör det möjligt att lyssna på musik eller podd. Från Bastuspecialisten, 43 690 kr.

Läs mer:

Enkla knepen som skapar spa-känsla i badrummet

Skapa hotellkänsla i badrummet – stilen flest svenskar vill ha

Skin tools – allt om verktygen som ska boosta din hy