Browfelicias bästa tips för de perfekta ögonbrynen

Intervju med Browfelicia på elle.se
Hon är drottningen av bryn i Stockholm – ELLE fick Felicia Kjellgrens allra bästa tips för hur du håller formen och färgen på dina bryn.
Annons

Felicia Kjellgren är brynexperten som inspirerar och tipsar oss under sitt härliga instagram @browfelicia.  Sedan ett par år tillbaka har hon gjort bryn till sin stora passion och testat och provat det mesta i brynbranschen.  I dag driver hon även sin egen brynbar på Iversonsgatan i Stockholm.

Annons

NAMN: Felicia Kjellgren.
ÅLDER: 31 år.
BOR: Stockholm.
FAMILJ: Sambo i Stockholm och familj i Skåne.
GÖR: Ögonbrynsexpert, stylist och makeupartist.
FÖLJ: @browfelicia.

Vad väckte ditt intresse för bryn och hur blev du en så passionerad specialist?

– Jag hamnade på brynbanan av en slump, jag blev tillfrågad att börja jobba med ögonbryn och var först osäker. Men tack och lov gjorde jag det och jag märkte ganska snabbt att jag hade talang för det. Nu tycker jag att det är världens roligaste jobb!

Annons

Vilket är ditt bästa touch up-trick?

– Jag har oftast med mig en ögonbrynspenna i miniformat i väskan – man kan fixa de flesta nödsituationer med den.

Ditt allra bästa bryn-beautyhack?

– Ett av de enklaste knepen, men också mest effektiva, är att borsta brynen på plats, det vill säga att se till att brynhåren ligger i rätt riktning. Även om jag är osminkad borstar jag till brynen, det ser väldigt mycket mer groomat ut då. Oftast använder jag en transparent bryngelé till detta, för att hålla håren på plats.

Annons

Varför är brynen viktiga i en makeuplook?

– Ögonbrynen är i princip det viktigaste – de ramar in och tar fram ansiktsdragen. Mina kunder känner sig vassa och mer självsäkra i snygga ögonbryn, det finns en anledning till att de kallas power brows! Det positiva nu för tiden är att det finns så många olika produkter, vilket gör att man kan variera från naturligt till dramatiskt, smalt till fylligt, ljust till mörkt.

Har du några brynikoner?

– Ögonbryn med personlighet är för mig Audrey Hepburns för att hon var före sin tid med de raka, fylliga brynen, Brooke Shields på 80-talet för att de var vilda och levande. Nutida ikoner är Arizona Muse och Zoë Kravitz för att de har groomade men naturliga ögonbryn som jag älskar.

Annons

Läs mer här:

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar