Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Torrschampo för ögonfransarna – allt om nyheten från MAC

09 mar, 2023 
torrschampo ögonfransar mac
När vi inte trodde att beautybranschen kunde bli mer innovativ kommer nu nästa nya uppfinning: torrschampo för ögonfransarna! Här är allt du behöver veta om nya Lash Dry Shampoo från MAC.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bäst i test: Årets bästa mascaraBrand logo
Bäst i test: Årets bästa mascara

Fransar som tappar formen, smular och faller under dagen... Känner du igen dig? Vind, regn och snöstorm kan till och med få favoritmascaran att svika, men nu kommer nästa uppfinning som ska vara lösningen på just det!

ELLE har samlat allt du behöver veta om nya Lash Dry Shampoo Mascara Refresher som beskrivs som ett torrschampo för ögonfransarna!

När vi trodde att vi sett allt, fortsätter det att komma nya, smarta beautyprodukter. Vad sägs till exempel om ett torrschampo för fransarna? Har du någon gång testat att bättra på din mascara under dagen vet du att det är en nästintill omöjlig uppgift och resultatet blir ofta värre än innan.

Annons

Men nu är det slut med det! För nya Lash Dry Shampoo Mascara Refresher från MAC beskrivs som "en touch-up produkt för ögonfransarna som appliceras över mascaran när man känner att fransarna börjat lägga sig och man vill fräscha upp ögonmakeupen." På papperet alltså en perfekt produkt när fransarna faller!

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher mac

Men du kan vara lugn! Trots namnet är produkten inte ett typiskt torrschampo som du sprayar vid fransrötterna, utan Lash Dry Shampoo Mascara Refresher är en mascara som appliceras på dina fransar för att fräscha upp under dagen.

Magin sitter i den kamliknande spiralborsten som inte är så tät, vilket gör det enkelt att komma åt ordentligt mellan fransarna och på så sätt verkligen borsta igenom fransarna från rötterna.

Annons

Formulan på touch up-mascaran är varken kladdig eller tjock vilken gör att den också smälter in fint med fransarna.

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher – MAC

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har testat produkten!

"Lash Dry Shampoo Mascara Refresher kunde inte komma mer lägligt! Första gången jag testar produkten har jag precis kämpat mig igenom en snöstorm och min mascara har gjort att fransarna nu istället är fyra spindelben. Tyvärr var spindelbenen inget som Lash Dry Shampoo Mascara Refresher kunde rädda och jag såg inget större resultat.

Men de andra gångerna jag testat mascaran har det varit i syfte att väcka trötta fransar som fallit under dagen. Och visst får fransarna ett snyggt lyft! Borsten kammar verkligen igenom, separerar och fyller ut fransarna.

Jag har långa fransar som med rätt mascara kan nå hela vägen upp till ögonbrynen. Det gör att jag ofta står med kladdiga ögonlock och mascararester både här och där, men tacksamt nog kladdar produkten inte det minsta!

Lash Dry Shampoo Mascara Refresher är en perfekt produkt som kommer att vara med mig i handväskan framöver! Har du däremot inget problem med att dina ögonfransar sviker dig under dagen är produkten inget måste."

Nya Lash Dry Shampoo Mascara Refresher hittar du här (reklamlänk).

mac lash dry shampoo torrschampo för ögonfransarna
Klicka på bilden för att komma direkt till mascaran från MAC.

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons