Sidbenan är tillbaka – kändisarna som har hakat på trenden

Sidbenan är tillbaka – kändisarna som har hakat på trenden

Sidbenan gör stark comeback som en av höstens starkaste hårtrender. Och kändisar som Rihanna, Kylie Jenner och Zendaya visar vägen!
05 oktober, 2022
Bäst i test: GHD Rise Hot Brush Cordless
0:52

Efter reklamen: Bäst i test: GHD Rise Hot Brush Cordless

(0:52)

Slå på ljud

Efter några (ganska många) år där mittbenan i princip har haft monopol som det trendiga hårvalet gör nu sidbenan stark comeback. Vi kunde läsa om det (bland annat här på ELLE) redan inför år 2022 som en av de stora kommande hårtrenderna. Och nu är den här!

Baby bangs och 5 andra typer av trendiga luggar 2022

Sidbenan är tillbaka – kändisarna som bär trenden

I alla fall om vi ska tro kändisarna som just nu verkar älska det nya sättet att lägga håret på. Inte minst de internationella modeveckorna har bjudit på en hel del stjärnor i snedbena, däribland Kylie Jenner, Kim Kardashian och Zendaya. Men även Rihanna satsar på nya trenden. Vi ser glansigt, slickat och stramt såväl som maxad volym!

Är du sugen på att haka på trenden? Scrolla ner, inspireras och låt kändisarna visa vägen!

Kylie Jenner i sidbena

Kylie Jenner fick stor uppmärksamhet under Paris Fashion Week. Hon levererade den ena looken efter den andra och blev kändisen alla snackade om! Även för hennes frisyrer, såklart. Här till Copernis visning kom hon med utsläppt rakt, glansigt hår och sidbena.

Även till Business of Fashions gala valde hon att lägga luggen åt sidan. Här i en mjukare, lite vågig look med uppsatt hår.

Zendaya satsar på den trendiga sidbenan

Zendaya fick blickarna riktade mot sig när hon gjorde entre på Valentinos visning under Paris modevecka. Hon matchade den skimrande svarta looken med slickat utsläppt hår – och iögonfallande sidbena.

Kim Kardashian kör sidbena och maxad volym

Vi fortsätter på modeveckan. För i Milano sågs Kim Kardashian i många olika looks. Det gemensamma temat? Blonderat hår med stor volym och sidbena.

Här i Hollywoodsvall med lösare bena på sidan.

Väldigt mycket 00-talsvibbar.

Så stylar Rihanna den trendiga sidbenan

Även Rihanna har hakat på hårtrenden! När hon och ASAP Rocky var på födelsedagsmiddag i början av oktober sågs hon i ny axellång frisyr med volym baktill och en dramatisk lugg svept från ena sidan.

Därför pratar alla om #skincycling – så lyckas du hemma

Foto: TT

Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår
1:51

Efter reklamen: Se också: 8 kändisar som haft både långt och kort hår

(1:51)

Slå på ljud