Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Säsongens stora ögonbrynstrend – brynexpertens tips

10 jan, 2024 
bryntrend vår 2023 trend ögonbryn
Mjuka och minimalistiska – så beskriver brynexperten och salongsägaren Thomas McEntee vårens stora ögonbrynstrend. Här är tipsen för att lyckas med den enkla looken.
Annons
ELLEs beautyredaktör testar Asian head spa-behandlingBrand logo
ELLEs beautyredaktör testar Asian head spa-behandling

Vårens beautytrender bjuder på en härlig blandning med en del kontraster. Samtidigt som den klassiska, svarta sotningen tar mer plats, ser vi också hur det minimalistiska fortsätter att trenda. Rosa toner byts ut mot årets trendfärg persika, medan basen går åt det något mer matta hållet.

Och vad gäller brynen går vi nu mot en minimalistisk look, där det mjuka får stå i fokus. ELLE har tagit experthjälp av brynproffset Thomas McEntee som berättar hur du lyckas med den enkla och snygga looken.

Vårens ögonbrynstrender 2024

Tunna, buskiga, perfekta och vildvuxna – vi har sett allt när det kommer till ögonbrynen. Vårens stora bryntrend går att beskriva som avskalad, mjuk och sofistikerad och brynrutinen är enklare än någonsin.

ögonbryn trend 2024 bryntrend mjuka ögonbryn
Gregory Scaffidi/launchmetrics.c

Det första steget för att lyckas med brynen är att hitta en form och färg som passar dig. Att färga ögonbrynen hemma är också ett bra sätt att förenkla brynrutinen. Här hittar du ELLEs bäst i test ögonbrynsfärg.

Annons

– När det kommer till brynen handlar det om att fokusera på att hitta den perfekta formen som ramar in ansiktet snyggt. Tidigare har vi sett antingen ultratunna eller väldigt stora bryn, men jag gillar verkligen den här mjuka och inte så extrema bryntrenden. För ett bryn som formar ditt ansikte perfekt kommer aldrig att gå ur tiden, säger Thomas McEntee.

ögonbryn 2024 trend mjuka bryn

Vårens bryntrend 2024 – så fixar du ögonbrynen

Snygga bryn är det perfekta sättet att rama in ansiktet och knepet för att lyckas är att inte over do it förklarar Tomas McEntee.

– För att lyckas med den mjuka looken ska du plocka undan den färgade brynpomaden. Det blir för mycket. Allt du behöver är en bra penna som inte är lika mörk som dina naturliga strån. Och såklart en bra bryngel. Mina favoriter är Kelley Baker Brow Defining Pencil och Damone Roberts Clear Brow Gel.

Foto: Lauchmetrics/Spotlight

Annons