Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Bästa presenterna inför alla hjärtans dag – beautyredaktören tipsar

05 feb, 2024 
present alla hjärtans dag tips parfym skönhet hudvård
En doftklassiker i ny, romantisk tappning eller hudvården som passar alla hudtyper! ELLEs beautyredaktör har samlat bästa tipsen på alla hjärtans dag-presenter att ge bort eller skriva upp på önskelistan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE gift guide #2 - Present till alla hjärtans dagBrand logo
ELLE gift guide #2 - Present till alla hjärtans dag

Alla hjärtansdag närmar sig och vad passar inte bättre än att visa uppskattning till någon du tycker om genom att slå in den perfekta beautypresenten? Ett hudvårdskit med snälla favoriter för alla hudtyper eller en hårduo som är snäll mot hårbotten och ger skinande längder – ELLE har den ultimata listan med bästa presenterna.

Tips presenter till alla hjärtans dag – beautyredaktörens utvalda favoriter

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat favoriterna som garanterat kommer att göra succé som alla hjärtans dag-present! Här hittar du handplockade favoriter till din partner, vän eller någon annan i din närhet.

Annons

Presenttips alla hjärtans dag: parfym till henne

ysl black opium red parfym tips alla hjärtans dag
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Du har säkert doftat på, eller kanske också haft YSLs klassiska Black Opium. Nu kommer parfymen i en ny tappning som dessutom passar perfekt till alla hjärtans dag. Black Opium Over Red är en sexig och spännande doft som får komplimangerna att trilla in. Bland noterna finns som i alla Black Opium-dofter, kaffebönor, päron och vanilj, men den nya doften erbjuder också svarta vinbär och grön mandarin. Här är en solklar hit som passar att bära både till vardags och fest – hela året om.
Här kan du läsa mer om och köpa Black Opium Over Red edp (reklamlänk).

Annons

Presenttips alla hjärtans dag: Parfym till honom

parfym tips honom alla hjärtans dag
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Ytterligare en klassiker i ny tappning är Giorgio Armanis Acqua Di Gìo Profondo som enklast går att beskriva som semester på flaska. Med noter som lavendel, cypress, mysk och marina ackord för doften näsan till Italien. Den här parfymen känns lätt, frisk och fräsch och riktigt lyxig.
Acqua Di Gìo Profondo edp finns att köpa här (reklamlänk)!

Presenttips alla hjärtans dag: Rengöring för alla hudtyper

rengöring hudvård presenttips alla hjärtans dag
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Att köpa hudvård till någon kan vara svårt, men det finns guldklimpar som passar alla hudtyper (och såklart alla kön)! Common Clouds stod för en av fjolårets bästa beautylanseringar med favoriten Cloud Wash. Gelregöringen tar effektivt bort makeup och smuts men gör inte huden gnisslande torr. Det tackar vi bland annat centella och ceramider för. Rengöringen innehåller också niacinamid som har fin effekt på förstorade porer. Bäst av allt? Prislappen! Det här är ett budgetkap som presterar likt en riktig dyrgrip! Rengöringen är också en vinnare i ELLEs bäst i test bästa hudvård budget.
Här hittar du rengöringen (reklamlänk)!

Annons

Presenttips alla hjärtans dag: Snäll nattmask

nattmask hudvård presenttips alla hjärtans dag
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Ytterligare en favorit för alla hudtyper är den eviga klassikern Drink Up Intensive Overnight Mask från Origins. Nattmasken fokuserar på att ge fukt och stärka hudbarriären – något som alla behöver! Dessutom är den så pass snäll att den går att använda varje kväll istället för nattkräm. Nattmsken är också en av vinnarna i ELLEs bäst i test nattmask!
Här kommer du till favoriten (reklamlänk)!

Annons

Presenttips alla hjärtans dag: Fina läppstift

läppstift alla hjärtans dag tips smink.
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Har du en makeupfantast i din närhet? Eller vill du själv fylla på läppstifts-förrådet? Charlotte Tilbury, som nu finns att få tag på i Sverige, lanserade nyligen en helt ny serie med magiska läppstift (som såklart direkt blev en stor snackis på sociala medier). I nya Hollywood Icons finns fem röda och matta stift samt fem läppstift i rosa nyanser med en glossig finish. Dessutom matchande läppennor!
Här hittar du läppstiften från Charlotte Tilbury (reklamlänk).

Annons

Presenttips alla hjärtans dag: Ett lyxigt hårkit

hårvård tips present honom henne alla hjärtans dag
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Du behöver inte alltid tänka utanför boxen för att hitta den perfekta presenten! Maria Nila har nyligen lanserat deras stora hårduos i snygga boxar. Favoritserien Head & Heal är en effektiv serie som passar perfekt om du har problem med torr och kliande hårbotten och vill ge håret en ordentlig boost med fukt!
Här kommer du till kitet (reklamlänk).

Presenttips alla hjärtans dag: Badbubblor till mini

present tips barn alla hjärtans dag badbubblor
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Klart att mini också ska få njuta av ett hemmaspa! Svenska Arc of Sweden erbjuder fina, prisvärda och snälla produkter för baby och barn. I det här perfekta kitet finns ARC Child Shampoo, ARC Child Bubble Bath och gulliga Wooden Hair Brush.
Här hittar du kitet (reklamlänk)!

Annons

Presenttips alla hjärtans dag: hårfön från Dyson – nu på rea

dyson hårfön rea alla hjärtans dag tips present
Klicka på bilden för att komma till produkten.

Dyson har sällan rea, men nu händer det! Vill du skämma bort någon ordentligt har du ni möjlighet att köpa hårfönen Dyson Supersonic med nästan 20 procents rabatt. Var beredd på glädjetårar – för det här kommer garanterat att uppskattas av mottagaren (och ja, det är absolut okej att köpa presenter till sig själv).
Här hittar du hårfönen från Dyson på rea (reklamlänk).

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons