Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Charlotte Tilbury Hollywood Beauty Icons – allt om nya lanseringen

23 jan, 2024 
charlotte tilbury nyhet lansering smink makeup
Efter ikoniska Matte Revolution Pillow Talk kommer nästa stora snackis från Charlotte Tilbury. Här är allt du behöver veta om Hollywood Beauty Icon – där bland annat Kate Moss är med och frontar!
Annons
ELLE International Beauty Awards 2024: Se alla vinnareBrand logo
ELLE International Beauty Awards 2024: Se alla vinnare

Med produkter som Hollywood Flawless Filter, Pillowtalk Lip Kit och Hollywood Contour Wand har Charlotte Tilbury minst sagt blivit ett beautymärke att räkna med. Gång på gång ser vi produkter gå virala på TikTok och Charlotte Tilbury, som har över 30 års erfarenhet, är en eftertraktad makeupartist bland Hollywood-kändisarna och har skapat otaliga röda mattan-looks vi minns.

Hösten 2023 lanserades märket i Sverige och säljs nu exklusivt på NK och nk.se (reklamlänk). Och nu är det dags att välkomna nästa stora nyhet in i makeup-portföljen. Här är allt du behöver veta om Hollywood Beauty Icons!

Annons

Charlotte Tilbury lanserar Hollywood Beauty Icons

Efter ikoniska Matte Revolution Pillow Talk kommer nu nästa stora läppsuccé! Hollywood Beauty Icon Lipsticks består av sammanlagt tio snygga stift och fem läppennor som tillsammans skapar läppar med ett perfekt plut. Med och frontar lanseringen är bland annat Kate Moss och Jourdan Dunn.

charlotte tilbury läppstift nyhet sverige

ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har såklart testat nyheterna!

"I den läckra läpp-portföljen finns tio krämiga och lättapplicerade läppennor, fem högpigmenterade röda stift med matt finish (som känns allt annat än torra på läpparna) och fem snygga läppstift som går i rosa toner och som samtidigt gör läpparna mjuka och återfuktade. Jag älskar det perfekta "lilla röda", men kan inte leva utan ett smickrande stift i rosa toner så när jag först testade de fem Satin Shine Pink-stiften gjorde hjärtat en volt. Nyansen Icon baby får komplimangerna att trilla in och tillsammans med den matchande läppennan med samma namn ser resultatet felfritt ut – länge.

Det krävs ett tränat öga för att urskilja nyanserna från varandra på bild. Men på läpparna ser man en markant skillnad bland undertoner, vilket kommer att göra det möjligt för många att hitta den perfekta nyansen."

hollywood beauty icon charlotte tilbury läppstift nyhet
nya läppstift charlotte tilbury nyhet

När lanserad Hollywood Beauty Icon Lipstick i Sverige?

Produkterna finns att köpa i Sverige från och med den 25e januari. Här hittar du nyheterna (reklamlänk).

Annons