Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Manikyr till nyår – bästa naglarna till årets sista fester

12 dec, 2023 
AvPenellope Ness
Manikyr till nyår
Oavsett om du funderar på att bära skimrande nyanser, snöflingor eller en modern fransk manikyr, har vi sammanställt en komplett guide till de bästa festmanikyrerna – inför ditt nästa besök på nagelsalongen.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min rutin #18 – CherrieBrand logo
Min rutin #18 – Cherrie

Tiden för glöggmingel, julfest och nyår har kommit – en utmärkt anledning att smycka naglarna lite extra. Medan mörka enfärgade toner var trenden förra säsongen är det nu dags att låta sig inspireras av glitter och livliga nyanser på fingertopparna.

Oavsett om du föredrar en explosion av färger, en festlig design eller en subtil glans av glitter, är utbudet av alternativ för säsongens naglar oändligt. Upptäck de bästa festnaglarna för säsongen här!

naglar: glittrig maniyr

I stället för de traditionella vita topparna kan du experimentera med kalla toner som isblå, vinröd eller helt enkelt en snygg glittrig manikyr i olika nyanser. Detta ger en modern twist till den tidlösa stilen.

Annons

naglar: snygg Metallic

Chrome-naglar har varit dominerande, särskilt inspirerade av Hailey Bieber och hennes glazed donut-naglar. Nu kan de subtila chrome-naglarna ersättas med varma metalliska naglar för säsongen. Dessa naglar glittrar i nyanser som silver eller guld och lägger till festlig glamour till varje look med sina fångande metalliska ytor.

Naglar: Vintertema

Upptäck vinterns nageldesign med enkla snöflingor och bedårande snögubbar. Skapa en personlig touch och låt dina naglar bli en förlängning av säsongens charm.

Välj din nagelstil och skapa magi på årets sista fester! Med glitter, färg eller elegant enkelhet blir dina naglar festens höjdpunkt.

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons