Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Kitty brunette – hårfärgen som spås bli den stora trenden 2024

08 dec, 2023 
AvPenellope Ness
Kitty brunette – hårfärgen som spås bli den stora trenden 2024
Utforska allt om säsongens hårtrend kitty brunette – en favorit bland kändisarna. Låt oss guida dig genom denna lekfulla looken som kommer att sätta tonen för det kommande året!
Annons
Min rutin #20 – Engla LöfBrand logo
Min rutin #20 – Engla Löf

Under 2023 var det populärt med en enhetlig hårfärg, men nu när 2024 närmar sig, ser vi en tydlig förändring. Frisyrer med flera nyanser gör en stark comeback, och kändisar som Selena Gomez har redan omfamnat looken!

Vi har sett olika trender som hair contouring och andra innovativa frisyrideér smyga sig in i skönhetsvärlden. En tydlig hint att det är djup och dimension som kommer att stå i fokus när vi går in i det nya året. Här är allt du behöver veta om den senaste hårfärgen kitty brunette!

hårtrend 2024: kitty brunette

Den nya hårtrenden, kitty brunette, hämtar inspiration från den populära stilen med slingor och nyanser som har varit i ropet under flera år. Genom att väva in en blandning av kompletterande nyanser skapas en unik look som kan anpassas till varje person. Denna trend omfattar en harmonisk mix av choklad, guld och taupe, vilket ger en vacker kontrast och passar alla hårtyper och hudtoner.

Annons

Är det med andra ord nu vi säger hejdå till enfärgade hårtrender som dominerade 2023! Kitty brunette spås iallafall vara här för att stanna, skapa dimension och ge en öppen, flerfärgad stil som ger liv och intresse till ditt hår.

Varför välja kitty brunette?

Kitty brunette erbjuder inte bara ett intressant djup till håret utan kräver också minimalt underhåll. De mjuka övergångarna och gradvisa tonerna skapar en sömlös utväxt utan hårda övergångar, vilket gör att stilen behåller sin fräschhet över tiden.

Kitty brunette ger dig även en tidlös look som kommer att vara trendig länge. Med en harmonisk balans av toner skapar en härlig textur och dimension, vilket ger en förtrollande djuphet till varje frisyr.

Kitty brunette i flätor
Kitty brunette passar utmärkt även för dem som gillar att ha flätor.

Det finns otaliga möjligheter med kitty brunette, omfamna en chic frisyr med spännande dimensioner – som passar alla hårtyper. Perfekt om du vill inleda 2024 med ny stil och en frisyr som inte bara är snygg utan även unik.

Annons

Hur får man kitty brunette-looken?

Hemligheten bakom kitty brunette-looken ligger i att skapa en strategisk och vacker blandning av nyanser som ger ljus och djup på de rätta ställena. Erfarna hårspecialister rekommenderar att använda sig av baby balayage-tekniken för att uppnå denna effekt.

Genom att använda olika toner och behålla några av de ljusare tonerna närmast ansiktet skapas en subtil och naturlig dimension som ger liv åt frisyren. Det bästa sättet att utforska denna teknik och uppnå en sofistikerad och förtrollande hårfärg är med din frisör.

HUR stylar MAN KITTY BRUNETTE?

Kitty Brunette är en hårfärg, och för att styla den perfekt bör du anpassa produkterna efter din hårtyp. Eftersom håret är färgat och behandlat, är det viktigt att låta det återhämta sig med fukt och vårdande produkter. Ett tips är att se till att använda produkter som bevarar hårfärgen!

Den virala skalpborsten kan vara ett perfekt sätt att ta hand om din hårbotten, för en frisk hårbotten är grunden till ett friskt hår! Som ett plus i kanten ger det dig en härlig upplevelse när du schamponerar håret i duschen. Köp Maria Nilas scalp brush här! (reklamlänk)

Maria Nila scalp brush
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten-

Om du är osäker på om du vill ha sofistikerat rakt hår eller lyxiga lockar är Remingtons One straight and curl styler det perfekta valet (reklamlänk). Den fungerar som både platt- och locktång i ett.

Remington One Straight and Curl Styler
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten-

Glöm inte att använda ett värmeskydd innan du börjar styla håret med värme för att bevara dess hälsa och glans. En av våra favoritprodukter är Maria Nilas nya torra värmeskydd (reklamlänk) – perfekt för dig som vill spara tid och undvika att vänta!

Maria Nila Shaping heat spray
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten-

Foto: Francesca Babbi/launchmetrics.com/spotlight, Instagram, Vass PR

Källa: Glamour

Annons