Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

Hailey Biebers blush hack och hemligheten(!) bakom hennes lyster

22 nov, 2022 
AvPenellope Ness
Hailey Biebers senaste skönhetshack och allt om rougen
Hailey Bieber, som alltid är en innovatör när det kommer till skönhet, avslöjar att hon använder sin rouge på ett mindre traditionellt sätt. Här är tricket som inte bara skapar en perfekt rouge men som också ger lyster (så att du kan skippa highlightern!).
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Video: Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott

Så såg stjärnorna ut innan deras genombrottBrand logo
Så såg stjärnorna ut innan deras genombrott

Hailey Bieber är tillbaka med ytterligare ett glowy skönhetshack. Först var det hennes populära Glazed donut nails och sedan hennes berömda Brownie glazed lips – och nu har Hailey avslöjat sitt bästa rougehack för att uppnå den berömda lystern även på kinderna.

vad är hailey biebers hemliga blush hack?

Enkelt: innan Hailey Bieber applicerar en krämig eller flytande rouge blandar hon den med sin ansiktskräm. Detta ger effekt på två sätt: det lättar upp färgen och skapar en naturlig look, men vill du ha mer färg kan du enkelt applicera mer (lite i taget). För det andra ger det huden en glödande och skimrande effekt, vilket accentuerar kindbenen och ger dem en lyft look.

Annons

Vilka rodukter använder Hailey bieber till sitt blush hack?

I sin guide blandar modellen rouget Bionic liquid blush i nyansen Plumbberry från Milk makeup med en klick Barrier restore cream från sitt egna hudvårdsmärke Rhode.

Den återfuktande hyaluronsyran, det veganska kollagenet och svampextrakten från Milks Bionic liquid blush har en vårdande effekt och fungerar också bra med ingredienserna i Rhodes Barrier restore cream för att skapa en look som både ger en naturlig rodnad och en fin lyster.

En solkysst finish till din rougerutin

Om man bara vill ha en extra färgklick, rekommenderar Hailey att toppa looken med Milks Lip och cheek cream i nyansen Quirk. Denna kind- och läppton ger en en perfekt solkysst finishen till din rougerutin, och kan lätt byggas till starkare färg om man vill.

Annons

Hailey Biebers hudvårdsmärke Rhode

Känt för sina milda, peptidfyllda formler och verkar produkterna från Hailey Biebers märke Rhode skin alltid vara slutsålda. Rohds The glazing fluid och Lip treatment har varit omedelbara hits sedan lanseringen, till och med Kim Kardashian har erkänt att hon har fått använda sitt nätverk för att få tag i några. De populära produkterna påstås bidra till att uppnå den "glaserade hud"-finishen som modellen är känd för.

Vi väntar med spänning på Haileys nästa skönhetshack!

Foto: TT

Annons