Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterParfymer

Glazed french tips – allt om säsongens hetaste nageltrend

05 sep, 2022 
AvPenellope Ness
trendiga kromade naglar i en fransk manikyr
#GlazedFrenchTip – Hailey Biebers trendiga naglar, glazed donut nails, kommer att få dela rampljuset den här säsongen. Nu har det kommit en uppdaterad glazed-manikyr, nämligen glazed french tips. Här är allt du behöver veta om nageltrenden – och hur du fixar stilen!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

VIDEO: Så fixar du säsongens trendigaste manikyr:

Nagelproffset: Så fixar du säsongens trendigaste manikyrBrand logo
Nagelproffset: Så fixar du säsongens trendigaste manikyr

Med över 173 miljoner visningar på TikTok har nog ingen missat Hailey Biebers virala #GlazedDonutsNails. De tog världen med storm efter att hon visat upp de eleganta naglarna på Met-galan 2022.

Vad är nya trenden glazed french tips?

Nu har den populära trenden fått en klassisk twist, kallad glazed donut tips eller glazed french tips. Den glaserade looken kombineras med den mer traditionella franska manikyren för att skapa den perfekta subtila designen. Den nya versionen använder alltså endast det kromade nagellacket på tippen av nageln och skapar en minimalistisk look som fungerar perfekt året om.

Annons

Det populära namnet myntades av Zola Ganzorigt, efter att Bieber visat upp sina naglar tillsammans med en glaserad munk, i en kampanj för hennes nylanserade Rhode Beauty Brand. De mandelformade naglarna med en ljusare neutral underton skiljer sig åt från klassiska nude-tonade naglar med sitt kromade topplack.

Det behöver du för att Återskapa glazed french tips

Märken som Essie har lanserat lack för dig som enkelt vill återskapa den senaste trenden. Kombinera Essies Sugar daddy med Iced out filter på tipparna eller OPI i färgerna Bubble bath och Kyoto pearl.

Annons

Den skimrande manikyren fungerar i alla former, från den populära mandelformen till den tidlösa fykantiga och är snygg på både längre och kortare naglar. Nagelteknikern @harrietwestmoreland, som jobbat med kändisar som Zendaya och Rosie Huntington-Whiteley, har delat flera inspirerande bilder på den snygga glazed tip-designen på sin Instagram.

Källa: Glamour.com Foto: Instagram/@harrietwestmoreland

Annons