Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterSolskydd

French girl lips – så får du till säsongens trendiga läppar

22 feb, 2023 
french girl lips trend läppar
Glans, färg och fukt – vårens omtalade French girl lips kombinerar flera trender i en! Resultatet? Mjuka läppar som strålar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole FalcianiBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole Falciani

En evig klassiker i necessären är såklart det röda läppstiftet och de senaste åren har ”det lilla röda” tagit mer plats än någonsin tidigare. Men nu ser vi hur läppstiftet sakta byter skepnad – och vårens lanseringar kombinerar flera trender i en. Omtalade "French girl lips" har därför aldrig känts mer passande!

Här är allt du behöver veta om den eleganta beautytrenden där fukt, glans och färg står i fokus. Det bästa av allt? French girl lips passar utmärkt även om du föredrar en mer blygsam läpp.

Annons

French girl lips – trenden som ger glansiga läppar och fantastisk färg

tonade läppar läppstift läppglans

Läppar så skinande att de går att spegla sig i... Ja, det glammiga glosset på läpparna är verkligen en stor beautytrend som dominerat det senaste året. Kanske har TikTok haft ett finger med i spelet? Gång på gång har nämligen flera läppoljor blivit virala och produkter som Clarins Lip Comfort Oil och Dior Addict Lip Glow Oil finns nu i var och varannan necessär.

Och ännu är det inte dags att säga hej då till de polerade läpparna. Däremot ser vi nu hur den nya, stora läpptrenden som fått namnet French girl lips, är något mer diskret vad gäller glansen – men betydligt mer generös när det kommer till färgen.

Annons
tonade läppar trend

Vad innebär French girl lips?

French girl lips går att sammanfatta som den perfekta kombinationen av läppglans, läppstift och läppolja. Målet är att skapa tonade läppar som har en lätt, röd färg, fin glans och mycket fukt och vilket ger en mjuk och naturlig look till läppen.

ELLEs beautyredaktör har samlat tre nya favoriter som ger dig perfekt tonade läppar! På köpet får du också härlig fukt och fin glans.

Addict Lip Glow Color-Awakening Lip Balm – Dior

Addict Lip Glow Color-Awakening Lip Balm är den perfekta hybriden mellan läppstift och läppglans. I hylsan ser färgen mer intensiv ut än vad den gör på läppen. Det färgade läppbalsamet kommer i 15 nyanser, varav en är helt genomskinlig.

Annons

Addict Lip Glow Color-Awakening Lip Balm hittar du här (reklamlänk).

färgat läppbalsam lip balm glans

Lip Color Ultra Shine – Tom Ford

Vill du ha maxad glans mer också en urläcker färg som håller är Lip Color Ultra Shine från Tom Ford det perfekta alternativet!

Supertips! Applicera även produkten på kinderna för att skapa en snygg, enhetlig look.

Läs mer om och köp Lip Color Ultra Shine här (reklamlänk).

glansiga läppar lip shine tom ford

Fat Oil Lip Drip – Nyx

NYX prisvärda Fat Oil Lip Drip är en tjockare läppolja som skapar perfekt tonade läppar. Här får du också riktigt snygg glans!

Annons

Prisvärda Fat Oil Lip Drip finns att köpa här (reklamlänk).

lip oil french girl lips

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Annons