Artikeln innehåller reklamlänkar

ELLEs Beautyredaktör: bästa beautynyheterna i april

ELLEs Beautyredaktör: bästa beautynyheterna i april

Hetaste nytt på ELLEs beautyredaktör Carin Hellmans bord – här är aprils skönaste beautynyheter.
30 mars, 2023
VIDEO: Manikyrdrömmar - Så gör du trendiga lipgloss nails
0:42

Efter reklamen: VIDEO: Manikyrdrömmar - Så gör du trendiga lipgloss nails

(0:42)

Slå på ljud

Jag tror knappt att det är sant – för i år har det känns det som att våren sitter extra långt inne – men nu, nu är vi snart där! Och det är dags för värme, sol och känslan och planeringen av att fylla en resenecessär med både smarta solskydd, mjuka bronzers och gröna dofter som sätter en ny mjuk och krispig signatur på sommaren 2023.

Men jag laddar också badrumshyllan med exfoliering och säsongens säkraste BUS-produkter. Den här sommaren finns verkligen alla möjligheter att skräddarsy sin perfekta solkyssta ton med mist, droppar eller self-tan-mousse.

SPF med glow – Supergoop! är i Sverige

Supergoop! vann redan förra året Bästa solskydd i vår årliga ELLE International beauty awards och har rönt stor succé på andra sidan Atlanten och i sociala medier. Nu har märket, som är helt dedikerat solskydd, äntligen lanserats i Sverige via Sephora.

Glowscreen, 459 kr, är bästsäljaren med SPF 30 och både UVA- och UVB-skydd – och en otrolig lyster. Det perfekta skyddet som bokstavligen smälter in och blir ett med huden.

Läs mer och köp produkten här. (länk till butik)

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Nya sättet att göra heatless curls – favoriten från 80-talet är tillbaka

Doft med vårkänslor med Dolce

Dolce & Gabbanas klassiker till doft, Dolce, kommer i en ny variant med viol – Violet. Precis som namnet skvallrar om är det en sprudlande violdoft, som samtidigt är fruktigt läskande med svartvinbär och mandarin. Oemotståndlig vårdoft i fall ni frågar mig!

Läs mer och köp produkten här. (länk till Lyko)

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Grönt klorofyll med Mantle

Inte bara iögonfallande – Mantles nya The green mask är en tokgrön mask med antioxidantrik matcha, klorofyllpackad tradgardskrasse, ekologisk CBD och fermenterad honung. En mask som bär med sig alla fördelar av en kallpressad grön juice – du blir uppfriskad, aterfuktad och starkt, utifran och in.

Läs mer och köp produkten här. (länk till NK)

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Bygg upp stråna med nya bond treatments

Så kallade ”bond treatments”, hårprodukter som med molekylär teknologi ska tränga längre ner i hårfibern och ”laga” en trasig hårstruktur, har varit en trend sedan Olaplex lanserades 2014. Nu har två nya effektiva produkter sett dagens ljus.

Med L’Oréal Paris Elvital bond repair serum, 139 kr, får du en återuppbyggande och utslätande effekt till ett mycket trevligt pris.

Läs mer om produkten och köp den här. (länk till Åhlens)

Klicka på bilden för att komma direkt.

Och Epres Bond repair treatment är senaste salongs- och hemmabehandlingen som med molekylär teknik ger lätt, lent och luftigt hår.

Läs mer om produkten och köp den här.

Klicka på bilden för att komma direkt.

Vårens härliga dofter – 23 (!) nya parfymer för alla näsor

Drömska dofter – Sisleys nya parfymkollektion

När doft blir till konst – så kan man bäst beskriva Sisleys nya drömska kollektion L’eaux rêvées med sex helt nya parfymer.

De bär alla med sig noter hämtade från naturen och med inspiration från d’Ornano-familjen som är grundare till det franska beautyhuset. Alla är krispigt lättburna, som en luftig drömcocktail.

Läs mer och köp produkten här. (länk till Lyko)

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Sommarkänslor med Dior

I år består Diors solkollektion Solar av fyra mjuka solskydd och tre olika typer av self-tan som olja, crème och gelé.

Här är budgetvarianten till Olaplex – och den kostar under 150 kronor

Känslan när man plockar upp förpackningarna är som len, solvarm sand och med formulas som doftar likt sommaren blir de årets lyxigaste solprodukter.

Läs mer och köp produkterna här. (länk till Kicks)

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Vitamin C-boost med Declèor

Det är inte bara ansiktet som behöver en glow-boost så här års – utan även kroppen. Och mer C-vitaminspäckat och lystergivande kan det inte bli än Decléors nya Green mandarin-serie med 1000 grain body exfoliator, 349 kr, och Glow booster shower gel, 189 kr. Bara doften i dessa två energikickar är en otrolig pick-me-up och de är perfekta före applicering av brun-utan-sol.

Läs mer och köp produkterna här. (länk till Lyko)

Klicka på bilden för att komma direkt.

PATRY DAPHNE

Lätt luftig bas a la Rose Inc

Vem vill inte att det ska vara enkelt, även när det gäller makeup, under den solvarma årstiden? Vill man som jag inte ha en alltför täckande foundation är Rose Inc, Skin enhance tinted serum, 595 kr, mitt givna val. En fuktboostad bas med bland annat squalane och små mikropigment som ”spricker” till en jämn ton. Perfekt i kombo med Rosies Foundation brush, 315 kr. Nytt är att Rose Inc från denna månad både finns på NK och Kicks.

Läs mer och köp produkterna här. (länk till Kicks)

Klicka på bilden för att komma direkt.

Vårkänslor med Chantecaille

Älska rosigt rosa! Försommaren är den perfekta tiden att svepa in sig i rosa skuggor och rouge. Franska Chantecaille och deras vårkollektion med makeup är en ren blomsterfest, i både färg och förpackning – se bara på ögonskuggskvartetten Wild meadows eye quartet, 780 kr.

Läs mer och köp produkterna här. (länk till NK)

Klicka på bilden för att komma direkt.

SE OCKSÅ: 4 anledningar att använda peptider i din hudvård
0:43

Efter reklamen: SE OCKSÅ: 4 anledningar att använda peptider i din hudvård

(0:43)

Slå på ljud

Foto: TT m fl