Artikeln innehåller reklamlänkar

Supergoop kommer till Sverige – här kan du köpa produkterna

03 mar, 2023 
supergoop till sverige solskydd
Det omtalade märket (och den konstant virala TikTok-favoriten) kommer nu äntligen till Sverige! Här är allt vi vet om lanseringen av hyllade solskyddsfavoriten Supergoop!
Annons

Först Ariana Grandes rymdinspirerade beautymärke r.e.m Beauty och nu nästa stora beautysuccé. Året har börjat starkt hos svenska Sephora, som tagit in flera efterlängtade (och superhyllade) märken i sitt sortiment. Snart landar nämligen det omtalade solskyddsmärket Supergoop också i Sverige.

Supergoop grundades 2005, men har under de senaste åren blivit extra populärt på sociala medier och flera av märkets produkter har blivit virala på bland annat TikTok.

Hos märket finns bland annat storsäljare som Glowscreen Sunscreen Spf 40, ett solskydd som också ger ett snyggt glow till huden, samtidigt som det har en lätt toning. Men även den genialiska setting spray-misten (Re) Setting Refreshing Mist Spf 40, en spf som är perfekt att applicera över makeup. En annan omtalad storsäljare är Unseen Sunscreen Spf 40, som samtidigt har en primerliknande effekt och jämnar ut och får makeupen att lägga sig sömlöst.

Annons
solskydd supergoop till sverige

När kommer Supergoop till Sverige?

Tacksamt nog behöver du inte vänta längre! Från och med mitten av mars kan du nu köpa produkterna. Här hittar du hela sortimentet (länk till butik).

supergoop sverige produkter storsäljare

VAR KAN MAN KÖPA SUPERGOOP?

Utomlands hittar du Supergoop på bland annat Ulta och Sephora, men i Sverige kommer Supergoop att säljas exklusivt på Sephora och sephora.se.

Annons
beauty
Bäst i test: Årets bästa solskydd – för kroppen och ansiktet

Foto: Launchmetrics/Spotlight

Se 5 trendiga frisyrer för lockigt hår
Se 5 trendiga frisyrer för lockigt hår
Annons
Innehåller annonslänkar