Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Årets bästa adventskalendrar – beautyredaktörens 5 favoriter i budgetklassen

02 nov, 2022 
billig adventskalender budget hudvård skönhet smink
ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson har samlat adventskalendrarna som höjer julstämningen rejält (och får beautyhjärtat att göra en volt) – utan att kosta skjortan.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Vi tycks aldrig få nog av adventskalendrar och i år är utbudet större än någonsin! Vill man går det att spendera tusentals kronor på en adventskalender (se bara när ELLEs beautyredaktör öppnar den lyxiga kalendern från YSL). Men det går också att komma undan betydligt billigare.

ELLEs beautyredaktör har samlat de bästa kalendrarna som fortfarande finns att köpa – och som inte kostar skjortan. Här är de prisvärda favoriterna du inte får missa!

Årets bästa billiga adventskalendrar – redaktörens favoriter

En kalender fullproppad med härlig makeup i full size eller en kalender som också sätter julstämningen i hemmet med härliga doftljus – på topplistan med årets favoriter i budgetkategorin finns något för alla. Och kom ihåg: en adventskalender är inte bara den perfekta gåvan till dig själv, utan också till någon du tycker om.

1. Adventskalender med skönhet från L'Oréal Paris

Upptäck L'Oréal Paris från första parkett! Årets adventskalender är fylld till bredden med härliga full size-produkter. Bästsäljande mascaror, fina ögonskuggor (i nyanser som passar alla hudtoner), härlig hudvård – och såklart necessärens perfekta röda läppstift. Kalendern är imponerande bra, passar alla åldrar, är den perfekta presenten att ge bort till någon du tycker om eller till dig själv. Extra tacksamt är att om du hittar något du gillar, kostar det inte skjortan att fylla på när produkten är slut. Extra plus för snygg och lyxig design!

Annons

Bästa med adventskalendern: Majoriteten full size-produkter. Blandat med mest makeup finns också hudvård och hårvård.

Här kommer du direkt till adventskalendern från L'Oréal Paris (reklamlänk).

2. Adventskalender från Rituals

Rituals kommer som vanligt med flera olika varianter av adventskalendrar. Årets lilla kalender har ett värde av 1445 kronor, men kostar hälften av priset. I luckorna gömmer sig väldoftande favoriter för kropp och ansikte från bästsäljande serier som The Ritual of Sakura och The Ritual of Ayurveda.

Annons

Bästa med adventskalendern: Fyra söta små doftljus för varje advent (som brinner imponerande länge) och många bra produkter i ministorlekar som är perfekta att ha med på resa eller i träningsväskan.

Här kommer du till Rituals lilla adventskalender 2022 (reklamlänk).

Vill du istället spana in den större varianten (som fortfarande är väldigt prisvärd) hittar du den här (reklamlänk).

3. Adventskalender från Essie

Om du är en nagelfantast är det är helt klart kalendern för dig! Bakom de 24 luckorna finns bland annat favoriter från Gel Couture-serien, nagelvård och en mängd olika färger av Essies klassiska nagellack. Nagellacken är både full size men också i generösa minisar om 5 milliliter (som räcker i evigheter)

Annons

Bästa med kalendern: Många generösa förpackningar och färger på nagellack som fungerar året om. Extra plus för att det också finns nagelvård (som ELLEs vinnare av nagelbandsolja) och bas- och topplack som gör att manikyren håller länge.

Här kommer du till adventskalendern från Essie (reklamlänk).

billig adventskalender essie budget julkalender
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Essie 2022.

4. Adventskalender från Nordicfeel

Dermaceutic, Björk, Sol de Janiero och Shiseido – i Nordicfeels adventskalender Beauty Lover Calendar gömmer sig många härliga märken och en stor variation av produkter. Med kalendern kan du gå på upptäcksfärd och utforska ett helt hav av bra beautyprodukter. Majoriteten av produkterna är minisar, men som trots det innehåller 25, 50 och 75 milliliter.

Annons

Bästa med kalendern: Många olika märken, en del mer lyxiga än andra. Också en bra variation av kroppsvård, hudvård och makeup – med några hårprodukter som bonus. Är du medlem kan du nu köpa kalendern till superpris.

Klicka här för att läsa mer om innehållet i adventskalendern från Nordicfeel (reklamlänk).

Här kommer du också till alla olika kalendrar från Nordicfeel (reklamlänk).

5. Adventskalender från Lumene

Lumene gör i år sin bästa kalender hittills! Bakom luckorna finns en rad hudvårdsfavoriter i resevänliga storlekar, men också en mascarafavorit, ett underbart läppglans och en av de senare lanseringarna Natural Glow Skin Tone Perfector.

Bästa med kalendern: Det är ett fint plock av produkter från alla olika serier. Här får du verkligen upptäcka det bästa som Lumene har att erbjuda. Värdet på kalendern är uppskattat till 2349 kronor!

Klicka här för att komma till årets adventskalender från Lumene (reklamlänk).

adventskalender budget lumene hudvård
Klicka på bilden för att komma till adventskalendern från Lumene.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons