Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Allt du vill veta om Glossiers nya hypade läpp-produkt

21 maj, 2021 
Färg och pigment likt ett läppstift, men med glansen som från ett läppglans. Är man inte alltid ute efter DEN perfekta mixen i en läpp-produkt? Och det är just den typ av stift som nu Glossier lanserar och som tycks bli försommarens mest hypade!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hedda Stiernstedt: Så ser min beautyrutin ut – del 1Brand logo
Hedda Stiernstedt: Så ser min beautyrutin ut  – del 1

Sanningens ögonblick – för hur många läpp-produkter har du i väskan? Balm när läpparna är torra och trötta, läppstift när det vankas fest eller Teams-möte, glans för en snabb och snygg pick-me-up?

Men vissa dagar vill man ju bara åt den där perfekta kombinationen av mjuk komfort och balm-känsla, men tillsammans med uppiggande pigment!

Glossier nya Ultralip.

Och i just den genren kvalar senaste tillskottet i Glossiers läppstifts-necessär in – nämligen nya Ultralip som bäst kan beskrivas som en hybrid av de iögonfallande pigment du får av ett läppstift, i kombination med mjukheten och komforten du har i ett stift.

Annons
Hybrid mellan glans och stift.

Tanken är att du kan bygga upp dess färg och pigment likt ett lätt läppstift, men ändå få glansen från ett läppglans och den mjuka fukten från ett djupt återfuktande läppbalsam.

Bästa mix av pigment och mjukt glans.

Ultralip är formulerad med ängskrassefröolja, fröolja från vattenmelon och 4HA (en cocktail av fyra olika molekylvikter av hyaluronsyra) blir den en läpprodukt som ligger på gränsen mellan makeup och hudvård.

Annons
Ultralip kommer i nio olika toner.

Stiftet och formulan är lätt "plumpande" och mjuk i konsistens (så bekväm av Glossier själva fyndigt kallar den "läppstiftens mjukisbyxor") Det är att ge läpparna färg som går på jämnt och ge dem ett jämn och "non sticky", glansig känsla.

Från beige till knallrött - Ultralip finns i nio olika toner.

Villa är en dammig ros. Portrait är en körsbärsblomrosa. Fête är en vattenmelonröd. Lucite är en ren pionrosa. Vesper är en rik cerise. Trench är en chokladbrun. Ember är en djup mauve. Cachet är en valnötbrun. Coupe är en blodapelsinorange.

Annons
Swatches på alla färger Ultralip.

Ultralip lanseras den 18 maj och finns nu att köpa via deras svenska hemsida för 170 kronor och blir den fjärde läpp-medlemmen utöver tidigare läpprodukter det matta läppstiftet Generation G, superglansiga Lip Gloss och kultmultiprodukten Balm Dotcom.

LÄS MER:

Årets bästa eyeliner för nybörjare och proffs

Nu kommer Selena Gomez skönhetsmärke Rare beauty till Sverige

Årets bästa primers för ett perfekt underlag

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons