Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Nu kommer Selena Gomez skönhetsmärke Rare beauty till Sverige – här är bästa produtkerna

20 maj, 2021 
Selena Gomez Rare Beauty till Sverige
Om du trodde att vi hade sett nog av kändismakeup trodde du fel! Nu kommer Selena Gomez hyllade skönhetsmärke Rare beauty till Sverige! Här är allt du behöver veta om produkterna, favoriterna att testa – och var du hittar den hajpade makeupen.
Annons
5 kändisars hårfärger genom tidernaBrand logo
5 kändisars hårfärger genom tiderna

Rihanna med Fenty beauty by Rihanna, Lady Gagas Haus laboratories, Kim Kardashians KKW och såklart Kylie Jenner med Kylie Cosmetics... Världen får inte nog av kändisbeauty! Näst på tur är Selena Gomez superhyllade märke Rare beauty, som snart hittar till de svenska butikshyllorna!

Sångerskan Selena Gomez lanserade märket redan förra hösten i USA, men nu får produkterna vingar och flyger över Atlanten för att även ta sig in på den Europeiska marknaden.

Selena Gomez och modeller med Rare beauty

I kollektionen finns bland annat en mist, eyeliner, färgade läppbalsam i åtta nyanser, rouge, läppstift, foundation i imponerande 32 nyanser, concealer, brynprodukter... Ja, allt för att skapa en fulländad makeup helt enkelt. Priserna går från 219 kronor till 399 kronor. Produkterna har redan fått lovande recensioner i USA där storsäljarna är den jordnära ögonskuggspaletten Discovery eye shadow palette, den utjämnande primern Always an optimist pore diffusing primer och foundationborsten Liquid touch foundation brush. Men om dessa sminkprodukter når Sverige är inte helt klart.

Annons

Fokuserar på psykisk ohälsa

Sminkmärkets vill, precis som namnet säger, fokusera på att alla människor är unika och Selena menar att Rare beauty handlar om att fira och lyfta det som gör varje person unik, samtidigt som hon vill ta bort de orealistiska ideal som finns. För varje såld produkt skänks en procent av intäkterna till märkets egna fond, Rare Impact, vars fokus är att lyfta frågor om psykisk ohälsa.

Läppstift från Rare beauty

"Den mentala hälsan är personlig för mig. Att räkna ut hur jag kan hantera min egen psykiska hälsa har inte alltid varit lätt, och det är något jag ständigt arbetar med och som jag hoppas att jag också kan hjälpa andra att arbeta", skriver Selena på märkets hemsida.

Annons

Här kan du hitta Rare beauty från Selena Gomez

Från och med den 1:a juli 2021 finns produkterna tillgängliga exklusivt på Sephora.

ELLE har samlat bästa produkterna att testa från Rare Beauty

Vill du testa något från märket? Här är favoriterna du inte får missa!

Rare beauty blush, Soft Pinch Liquid Blush

Soft Pinch Liquid Blush är en flytande rouge med fantastiska pigment vilket också gör den otroligt dryg! Två dutt på vardera kind är allt som behövs. Rouget smälter ut fantastiskt på kinderna och skapar en naturlig och frisk look.

RARE BEAUTY BLUSH, SOFT PINCHLIQUID BLUSH
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Rare beauty concealer, Brightening Concealer

Brightening Concealer är fantastisk på många sätt! Concealern, som är otroligt krämig och lättarbetad, täcker allt utan att kännas minsta kakig eller tjock och håller lika fint från morgon till kväll! Stort plus för fantastiskt nyansutbud.

Annons
RARE BEAUTY CONCEALER, BRIGHTENING CONCEALER
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Rare Beauty highlighter, Positive Light Liquid Highlighter

Positive Light Liquid Highlighter trollar fram ett gyllene glow som verkligen får kinderna att stråla. Precis som rouget är highlightern otrolig dryg och smälter ut fantastiskt på kindbenen. Den smarta applikatorn gör det också möjligt att enkelt komma åt på mindre områden som i ögonvrån, amorbågen och under ögonbrynen. Ett superköp som dessutom inte kostar skjortan!

Annons
RARE BEAUTY HIGHLIGHTER, POSITIVE LIGHT LIQUID HIGHLIGHTER
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.
Annons