Artikeln innehåller reklamlänkar

Nu kommer Selena Gomez skönhetsmärke Rare beauty till Sverige – här är bästa produtkerna

Selena Gomez Rare Beauty till Sverige

Om du trodde att vi hade sett nog av kändismakeup trodde du fel! Nu kommer Selena Gomez hyllade skönhetsmärke Rare beauty till Sverige! Här är allt du behöver veta om produkterna, favoriterna att testa – och var du hittar den hajpade makeupen.
20 maj, 2021
5 kändisars hårfärger genom tiderna
1:44

Efter reklamen: 5 kändisars hårfärger genom tiderna

(1:44)

Slå på ljud

Rihanna med Fenty beauty by Rihanna, Lady Gagas Haus laboratories, Kim Kardashians KKW och såklart Kylie Jenner med Kylie Cosmetics... Världen får inte nog av kändisbeauty! Näst på tur är Selena Gomez superhyllade märke Rare beauty, som snart hittar till de svenska butikshyllorna!

Sångerskan Selena Gomez lanserade märket redan förra hösten i USA, men nu får produkterna vingar och flyger över Atlanten för att även ta sig in på den Europeiska marknaden.

I kollektionen finns bland annat en mist, eyeliner, färgade läppbalsam i åtta nyanser, rouge, läppstift, foundation i imponerande 32 nyanser, concealer, brynprodukter... Ja, allt för att skapa en fulländad makeup helt enkelt. Priserna går från 219 kronor till 399 kronor. Produkterna har redan fått lovande recensioner i USA där storsäljarna är den jordnära ögonskuggspaletten Discovery eye shadow palette, den utjämnande primern Always an optimist pore diffusing primer och foundationborsten Liquid touch foundation brush. Men om dessa sminkprodukter når Sverige är inte helt klart.

Fokuserar på psykisk ohälsa

Sminkmärkets vill, precis som namnet säger, fokusera på att alla människor är unika och Selena menar att Rare beauty handlar om att fira och lyfta det som gör varje person unik, samtidigt som hon vill ta bort de orealistiska ideal som finns. För varje såld produkt skänks en procent av intäkterna till märkets egna fond, Rare Impact, vars fokus är att lyfta frågor om psykisk ohälsa.

"Den mentala hälsan är personlig för mig. Att räkna ut hur jag kan hantera min egen psykiska hälsa har inte alltid varit lätt, och det är något jag ständigt arbetar med och som jag hoppas att jag också kan hjälpa andra att arbeta", skriver Selena på märkets hemsida.

Här kan du hitta Rare beauty från Selena Gomez

Från och med den 1:a juli 2021 finns produkterna tillgängliga exklusivt på Sephora.

ELLE har samlat bästa produkterna att testa från Rare Beauty

Vill du testa något från märket? Här är favoriterna du inte får missa!

Rare beauty blush, Soft Pinch Liquid Blush

Soft Pinch Liquid Blush är en flytande rouge med fantastiska pigment vilket också gör den otroligt dryg! Två dutt på vardera kind är allt som behövs. Rouget smälter ut fantastiskt på kinderna och skapar en naturlig och frisk look.

Här kommer du direkt till blushen från Rare Beauty (länk till butik).

Rare beauty concealer, Brightening Concealer

Brightening Concealer är fantastisk på många sätt! Concealern, som är otroligt krämig och lättarbetad, täcker allt utan att kännas minsta kakig eller tjock och håller lika fint från morgon till kväll! Stort plus för fantastiskt nyansutbud.

Klicka här för att komma till concealern (länk till butik).

Rare Beauty highlighter, Positive Light Liquid Highlighter

Positive Light Liquid Highlighter trollar fram ett gyllene glow som verkligen får kinderna att stråla. Precis som rouget är highlightern otrolig dryg och smälter ut fantastiskt på kindbenen. Den smarta applikatorn gör det också möjligt att enkelt komma åt på mindre områden som i ögonvrån, amorbågen och under ögonbrynen. Ett superköp som dessutom inte kostar skjortan!

Här hittar du highlightern (länk till butik)!