Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriterELLE-galan

Därför pratar alla om Alix Earle – och hennes kända ögonfransrutin

16 jan, 2023 
alix earle tiktok ögonfransrutin
Hon är TikTok-stjärnan som blev känd över en natt och hennes beautyrutin har fått miljontals att investera i en ögonfransböjare. Men frågan alla ställer sig är: vem är egentligen Alix Earle? Vi reder ut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole FalcianiBrand logo
ELLE Beauty: Min rutin – med Nicole Falciani

Har du också fått upp Alix Earle i ditt flöde på sociala medier? Då är du inte ensam! Hashtagen #alixearle har närmare 500 miljoner visningar på TikTok och sammanlagt har den nya beautygurun över fem miljoner följare på sociala medier.

Alix Earle beskrivs som gen Z's it-girl och har snabbt blivit en riktig sensation. På TikTok har hon bland annat blivit ansiktet utåt för "get ready with me"-videos och gjort sig berömd för sin otroliga ögonfransrutin. Men ändå tycks ingen veta vem hon är eller hur hon blev känd.

Ingen fara! Vi har samlat allt du behöver veta om profilen som garanterat kommer att bli en av årets stora trendsättare inom beauty.

Annons

Vem är Alix Earle?

22-åringen som bor i Miami jämförs med TikTok-profiler som Addison Rae och Bella Poarch och har främst blivit känd för att återigen sätta Get ready with me-videos (eller GRWM, som det också förkortas), på kartan.

Och snabbt blev Alix Earle så mycket mer än bara en beautyprofil och många undrar hur det faktiskt kommer sig att hon blivit känd. I video efter video pratas det om profilens framgång – och det otroliga engagemanget från hennes följare.

En del säger att den stora följarskaran och sensationen kring Earle, beror på hennes likeable aura, medan andra menar att hennes videos är som att ringa en vän på Facetime, eftersom TikTok-stjärnan gärna (och ofta) delar med sig om livet som student i Florida.

Alix Earles videos på TikTok

@alixearle

My DMs are open if you’re struggling and want to talk 🤍🫶🏼 #acne #accutane #acneskin #greenscreen

♬ original sound - Alix Earle

Bland historier om galna fester, resor, kändisevent och livet som student bjuder hon på en hel del beautytips och produktrekommendationer (som såklart säljer slut inom loppet av några minuter). Och Alix har bland annat varit väldigt öppen med hennes problem med akne. En video som såklart engagerat många!

Alix Earles ögonfransrutin

Men en av influencerns mest omtalade inlägg är utan tvekan den video där hon visar sin ögonfransrutin – och bjuder på ett riktigt beauty hack! I videon använder Alix Earl en ögonfransböjare och säger bland annat att "beauty is pain" och att du ska använda fransböjaren så pass långt in mot fransraden att den nästan nyper huden och får ögat att vattnas. Efter det går hon in med en vattenfast mascara för att få fransarna att hålla böjen hela dagen.

Foto: Instagram

FRÅN SMALA STRECK TILL BUSKIGA BRYN Se kändisarnas ögonbryn på 90-talet vs nuBrand logo
FRÅN SMALA STRECK TILL BUSKIGA BRYN Se kändisarnas ögonbryn på 90-talet vs nu

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons