Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Så tar Kim Kardashian hand om sitt hår – här är produkten hon använder

10 jan, 2023 
kim kardashian hår produkt tips k18
Hur gör egentligen Kim Kardashian för att hålla håret hälsosamt och fint? Vi vet! Här är produkten som stjärnan hyllar – och hon är inte ensam om att ha den som favorit.
Annons
Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom årenBrand logo
Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren

Från svart till honungsfärgat och sedan tillbaka till brunt – Kim Kardashians hår får utstå en hel del och i bland kan man undra hur hon fortfarande kan ha strån kvar på huvudet efter alla intensiva blekningar och färgningar.

För trots att det går att leka med peruker och förlängningar har vi flera gånger sett henne ändra hårfärg – genom att just färga håret. Nu senast inför MET-galan 2023. I The Kardashians fick vi då se hur Kims frisör, Chris Appleton, jobbade intensivt hela natten för att få till den perfekta platinablonda färgen. Men även när ELLEs beautyredaktör Veronica Henriksson träffade den hyllade Hollywood-frisören år 2019, kunde han också då bekräfta att hennes iskalla längder som hon hade år 2017 inte var någon peruk.

Annons

I en ny video som gjordes i samband med en intervju för Allure berättar hon nu om produkten hon använder för att få håret att må bra – genom blekningar, färgningar och en hel del styling. Här är allt du behöver veta om favoriten!

Kim Kardashians favoritprodukt för håret

Förutom mycket Olaplex vid färgningar och hårmasker är det främst en produkt hon använder för att få håret att må bra och inte gå av – och det är ingen mindre än den virala favoriten Leave In Molecular Repair Mask från K18. Leave in-produkten, som också är en vinnare i ELLEs bäst i test leave in-krämer, jobbar just på att reparera, stärka (genom att återställa keratinkedjorna i håret) och skydda håret med hjälp av bland annat en patenterad K18-peptid.

"När jag är blond använder jag mycket Olaplex och mycket K18. Jag har förvånansvärt bra och hälsosamt hår, framförallt eftersom jag färgar och stylar det ofta", säger hon i videon.

Leave in-kräm, Leave In Molecular Repair Mask – K18

Leave In Molecular Repair Mask finns att läsa mer om och köpa här (reklamlänk). Och försök att stå emot ett köp efter att ha läst recensionerna...

k18 hår kim kardashian produkt
Klicka på bilden för att komma till hårmasken från K18.

Foto: Instagram, TT

Annons