Populärt: Bäst i testHudvårdHårvårdSe Min RutinSkönhetsredaktörens favoriter

Så gör du Hailey Bieber och Kendall Jenners snygga makeup

09 jan, 2023 
kendall jenner hailey bieber smink makeup tips
Drömmer du också om en magisk basmakeup lik Hailey Biebers och Kendall Jenners? Nu delar stjärnornas makeupartist med sig av det smarta knepet för att lyckas – och det är verkligen så enkelt!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras avBrand logo
8 gånger Hailey Bieber rockat 90-talsfrisyrer att inspireras av

Hailey Bieber och Kendall Jenner är båda trendsättare inom beauty. 2022's stora snackis Glazed donut nails har vi såklart Hailey Bieber att tacka för medan den stora rougetrenden Sunburn blush är en signaturlook för Kendall Jenner.

Det råder ingen tvekan om att stjärnorna har ett brinnande intresse för beauty, men det visar sig även att bästisarna delar samma makeupartist, Mary Philips. Nu går hennes smarta knep för att lyckas med den perfekta basmakeupen, viral på sociala medier. Det hela handlar om att du ska göra basrutinen bakvänt – och vi är så fascinerade över resultatet!

Annons

Här är allt du behöver veta för att skapa samma, sömlösa basmakeup som Hollywoodkändisarna.

Kendall Jenner och Hailey Biebers makeupartist bästa beauty hack

Förutom Kendall Jenner och Hailey Bieber har makeupartisten Mary Philips en hel del kända namn på sitt CV. Jennifer Lopez, Kim Kardashian och Addison Rae för att nämna några. Genom åren har hon såklart samlat på sig en hel del smarta knep. Det senaste tipset snappades upp av beautyinfluencern Tara Sagari och har sedan dess gått viral på sociala medier.

Annons

Applicera basmakeup – expertens bästa tips

Vad som gör basmakeupen unik är att makeupartisten Mary Philips först applicerar contour/bronzer under kindbenen och vid käklinjen samt concealer under ögonen, vid näsvingen, i pannan och vid mungipan. Hon blendar sedan lätt ut produkterna och går in med en stor och fluffig borste med foundation för att jämna till kanterna och ge täckning. Resultatet? Den perfekta, mjuka skulpteringen och en sömlös bas som strålar!

Foto: Instagram @kendalljenner

7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looksBrand logo
7 gånger Kylie och Kendall burit nästan identiska looks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons