Zendayas snygga gliring när reportern ställer frågan om män

zendaya

När Zendaya, 24, besvarade Vanity Fairs klassiska frågeformulär Proust Questionnaire valde hon att snyggt och smidigt rätta till frågeställningen som löd ”vilken egenskap uppskattar du mest i en man?”. Läs vad hon svarade här!
25 februari, 2021
Zendayas stilresa på röda mattan
Slå på ljud

Zendaya har sedan genombrottet på Disney Channel skaffat många strängar på sin lyra. Vi har sett henne glänsa i tv-serien Euphoria och filmer som Spider-Man: Homecoming och The Greatest Showman. Just nu är hon högaktuell med huvudrollen i det romantiska dramat Malcolm & Marie på Netflix.

I veckan deltog Zendaya i Vanity Fairs nu mer legendariska frågesegment, det där kändisar ombeds fylla i svaren på ”Proust Questionnaire”. Hennes svar var briljanta.

gav lysande svar

Proust Questionnaire, på svenska kallat Proust-frågorna, är ett frågeformulär som den franska författaren Marcel Proust satte ihop i slutet på 1800-talet. Frågorna syftar till att lära känna en människas inre och tidskriften Vanity Fair använder dem än idag till att grilla celebriteter.

Zendaya deltog över videolänk och en fråga fick henne att bli lite extra klurig i svaret. Frågan löd: ”Vilken egenskap uppskattar du mest i en man?” varpå Zendaya sa:

– Vad sägs om, detta uppskattar jag mest i en människa?

Hon fortsatte:

– Det är en sådan stor fråga. Den egenskap jag uppskattar mest i någon? Jag skulle säga att ’snällhet’ inte är den bästa beskrivningen, men vissa är bara goda människor, och du kan känna det. Och jag vet inte hur jag ska förklara det, men det är som en liten gnista de har, eller en liten speciell egenskap hos dem, som gör att du känner dig trygg och glad med dem. Jag vet inte vad det är, men vissa människor har det, och det är speciellt.

Fler snygga passningar

Frågan efter löd ”vilken egenskap uppskattar du mest i en kvinna?” varpå hon svarade:

– Alltså, jag antar att det är samma svar där.

Zendaya besvarade även frågor som Hur ser total lycka ut för dig? (”Göra sådant jag älskar med människor jag älskar”), Vilken är din största rädsla? (”Göra de jag bryr mig om besvikna”) och Vilken nu levande person beundrar du mest? (”My grandmothers”).

Frågan om kvaliteter i män var inte den enda Zendaya gav smidiga svar på. En av frågorna löd Vilken egenskap beklagar du mest hos dig själv?, Zendaya sa:

– Jag vill inte tänka att jag ”beklagar” någonting hos mig själv. Det finns saker jag kan förbättra, mitt språkbruk till exempel, men förutom det så hatar ingenting hos mig själv.

Se hela videon med alla Zendayas 35 frågor och svar nedan.

Källa: Elite Daily

Foto: TT

LÄS MER:

Minns du Primrose Everdeen i Hunger Games? Det gör hon idag!

Massor av nya originalfilmer på Netflix 2021 – här är guldkornen

Allt du behöver veta om nya Netflix-snackisen Malcolm & Marie