Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Zendayas nya bild från Euphorias special-avsnitt

27 nov, 2020 
AvElin Jonsson
AvEmelie Tholin
Zendaya Euphoria
Som ni har väntat alla Euphoria-fans! Till helgen släpper HBO ett av sina två planerade special-avsnitt från succéserien. Och superstjärnan Zendaya delar med sig om vad som komma skall.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Film och serier som ger modeinspirationBrand logo
Film och serier som ger modeinspiration

För ett par veckor sedan avslöjade Euphoria-stjärnan tillika Emmy-vinnaren Zendaya att det lagom till årets slut skulle komma två specialavsnitt av serien Euphoria på HBO. Enligt Zendaya kommer det första avsnittet släppas söndagen den 6 december på HBO i Saterna, men om det blir samma premiärdatum i Sverige är ännu oklart.

”Vi har verkligen saknat dem. Två specialavsnitt av Euphoria kommer snart. Det första kommer 6 december på HBO”, avslöjade skådespelaren på sin Instagram.

En andra säsong av serien har bekräftats, men som så mycket annat i år har produktionen senarelagts på grund av pandemin. Så dessa två extra-avsnitt får ses som lite extra Euphoria-gottis.

Zendaya hintar om vad som komma skall i special-avsnitten

Nu delar Zendaya med sig av en liten teaser på vad som komma skall. På Twitter delade hon två bilder kopplade till de två special-avsnitten. Den första bilden visar hur hennes karaktär Rue ligger ner i sängen (varnar för spoiler) med ett suddigt filter vilken hintar om hennes kollaps från säsongen innan. Och den andra bilden visar på att det finns utrymme för en eventuell reunion mellan Rue och Jules, eftersom de båda karaktärerna sitter och chillar på en säng.

Annons

Ett måste för alla Euphoria-fans

Både Zendaya och Hunter Schafer, som spelar Jules, kommer synas i båda specialavsnitten. Säsong ett slutade med att Rue hade fallit tillbaka till gamla vanor i samband med att hon lämnade Jules bakom sig.

På bilderna som Zendaya postar står det tydligt och klart: ”Det här är inte säsong 2” som för att inte skapa onödig förvirring. Produktionen har tidigare förklarat att avsnitten ska fungera som en bro mellan första säsongen och säsong två – så verkligen ett måste för alla Euphoria-fans! Det första avsnittet heter Trouble Don’t Last Always och kommer utspela sig under jul.

Euphoria säsong 2 – börjar spela in igen 2021

Tidigare gick produktionen ut med att säsong två skulle släppas på HBO någon gång under 2020. Och inspelningarna av den andra säsongen av den populära HBO-serien var i full gång, men fick avbrytas i mars på grund av covid-19. I samband med att Zendaya vann en Emmy bekräftade HBO:s Casey Bloys att inspelningarna startar igen först i början av nästa år, skriver Popsugar.Foto: TT/Instagram

LÄS MER:

Här är allt vi vet om Euphorias nya specialavsnitt

Zendayas rörande ord i nattens Emmygala

Här är allt vi vet om Euphorias nya specialavsnitt

Annons