Populärt: Zara LarssonTaylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024

Här är allt vi vet om Euphorias nya specialavsnitt

20 okt, 2020 
Euphoria släpper två specialavsnitt, första har premiär 6 december 2020
Grattis alla Euphoria-fans! HBO släpper två specialavsnitt av den hyllade serien – här är allt vi vet.
Annons

Känner du dig både otålig och rastlös när det kommer till (vad som känns som) en evighetslång väntan på andra säsongen av Euphoria? Du är inte ensam. Säsong två lär dröja tills en bra bit in på 2021, men HBO har kommit med den perfekta lösningen för alla oss som går i väntans tider. Två specialavsnitt är nämligen på intåg – och det första är tillgängligt redan 2020. Den som väntar på något gott...

Stilresa: ZendayaBrand logo
Stilresa: Zendaya

Då släpps de nya avsnitten av Euphoria

Måndagen den 19 oktober gick HBO ut med nyheten att det inte bara kommer ett, utan två specialavsnitt av megahyllade Euphoria. Avsnitten ska fungera som en bro mellan första säsongen och säsong två, vars inspelningar blivit framflyttade på grund av rådande världsläge. HBO har meddelat att det första specialavsnittet har premiär söndagen den 6 december. Det andra avsnittet har inget premiärdatum än, men om vi har tur blir det två specialavsnitt innan året nått sitt slut.

Annons

Det här handlar Euphorias specialavsnitt om

Det första specialavsnittet, som har bekräftad premiär i december, går under namnet "Trouble Don't Last Always" och följer Zendayas karaktär Rue när hon firar jul. Seriens skapare Sam Levinson ligger bakom avsnittet där vi också ser Colman Domingo som spelade Ali i säsong ett.

Zendaya själv har även bekräftat både hon och Hunter Schafer, som spelar Jules, kommer synas i båda specialavsnitten. Säsong ett slutade med att Rue hade fallit tillbaka till gamla vanor i samband med att hon lämnade Jules bakom sig. Succéserien vann hela tre Emmys förra månaden där Zendaya dessutom kammade hem bästa kvinnliga huvudroll i en dramaserie för sin insats. Zendaya blev därmed historisk som den yngsta vinnaren någonsin – och andra svarta skådespelaren som har tagit hem priset.

Foto: TT.

Källa: Variety.

LÄS MER:

Därför pratar alla om Emily in ParisBrand logo
Därför pratar alla om Emily in Paris
Annons