Allt vi vet om Euphoria säsong 2

18 dec, 2019 
AvNina Nyström
Euphoria
HBO har precis meddelat att det kommer en andra säsong av Euphoria 2020. Än är såväl HBO som skådespelarna hemlighetsfull kring detaljerna, men en del teasers har slunkit igenom.
Annons

Det är bara några månader sedan Euphoria hade premiär, men den kaxiga high school-serien om sex, droger och sociala medier har gjort stor succé världen över under året och Hunter Schafer, Barbie Ferreira, Jacob Elordi och Alexa Demie har snabbt blivit superstjärnor. Euphoria blev blev året sjunde mest googlade serie och har hyllats för karaktärernas djup och mångfald.

Att det blivit en snackis och en tittarsuccé är det som sagt inget tvivel om, men serien har även mött mycket kritik, framför allt för de väldigt grafiska scenerna, vilka vissa menar är över gränsen eftersom serien handlar om ungdomar – vilket gör att ungdomar kommer titta på den. Vissa har också kritiserat Euphoria för att normalisera ett extremt beteende.

Cast Euphoria 2019

Då har säsong 2 av Euphoria premiär

Redan en månad efter premiären i somras blev det klart att serien förnyats med en andra säsong, men nu är det alltså bekräftat att den kommer redan 2020. Tyvärr har HBO inte släppt något exakt datum ännu. Men säsong 1 hade premiär 16 juni, så om HBO följer den traditionen har vi något att se fram emot i sommar!

Annons

Här är vad vi vet om säsong 2 av Euphoria just nu

Zendaya kommer förmodligen tillbaka som Rue

Rues historia slutade som en riktig cliffhanger i första säsongen, men vi får förmodligen lite mer klarhet framöver. Storm Reid, som spelar Rues lillasyster Gia har teasat att frågorna som säsongsavslutningen lämnade oss med kommer att få svar i de första säsongerna av säsong 2.

Hon har även mer eller mindre bekräftat att hon själv kommer att vara med i säsong 2 och har även hintat om att vi förmodligen kommer att se mer av hennes rollkaraktär i säsong 2. 

Kommer inte att hålla på för evigt

HBO:s programchef har dock redan varit tydlig med att Euphoria inte kommer att bestå att hur många säsonger som helst. I en intervju med TV-line säger han: ”Karaktärerna går i high school, så det finns en begränsning på hur många säsonger det kan bli.”

 

Artikeln uppdateras.

Bild: TT

Annons

Läs mer:

Annons
Innehåller annonslänkar