Avslöjades nyss White Lotus nästa location?

22 feb, 2023 
AvLinda Strömbäck
White Lotus
HBO Max-serien The White Lotus har tagit tittarpubliken med storm. Serien som skapats av Mike White har tidigare utspelat sig på Hawaii och Sicilien, och nyligen avslöjade en nära vän till regissören vart serien kan komma att utspela sig i säsong 3.
Annons
ELLE pop #14: Det oförtjänta hatet mot Portias klädstil
ELLE pop #14: Det oförtjänta hatet mot Portias klädstil

Succéserien White Lotus har sedan 2021 fångat publiken med sitt smarta manus och sin fängslande mystik. I två säsonger har tittarna fått följa rika hotellgäster på White Lotus lyx-resorter på Hawaii och Sicilien, och nu kan Johnny Knoxville (ja, han från Jackass) ha avslöjat vart serien ska utspela sig härnäst.

nöje
Uppgifter: Hon är Brad Pitts nya flickvän

Allt om White Lotus säsong 3

Efter den senaste säsongsfinalen av White Lotus berättade Mike White om sina planer inför seriens nästkommande säsong.

– Första säsongen kretsade kring pengar, och den andra kring sex. Den tredje säsongen kanske blir något av en satirisk och humoristisk syn på döden genom österländsk religion och andlighet, berättade regissören.

Annons

Efter uttalandet har fansen gissat att den tredje säsongen kommer utspela sig i Asien. Och nu kan Mike Whites nära vän, Johnny Knoxville, ha avslöjat mer specifikt vart den kommer äga rum.

White Lotus säsong 2
White Lotus säsong 2

Johnny Knoxville om White Lotus säsong 3

I en intervju med Vulture avslöjade Johnny Knoxville nyligen sina teorier kring vännens succéserie och vart säsong tre kommer utspela sig.

– Mike White är en väldigt nära vän till mig. Vi har varit i Tokyo tillsammans och jag tror att det är där serien kommer fortsätta... oj, men jag avslöjar ingenting, sa Johnny Knoxville innan han la till:

– Jag kanske måste ringa honom efter det här.

Annons

Vart kommer säsong 3 utspela sig?

Utöver Johnny Knoxvilles teorier så har fansen gissat att säsongen kommer utspela sig på lyxdestinationen Maldiverna. Karaktären Daphnes replik ”Nästa år blir det Maldiverna!” tolkade fansen nämligen som ett stort easter egg. Men även Thailand har varit på tapeten efter att Mike White semestrat i landet januari 2023.

”Inte alls Mike som bekräftar att White Lotus: Thailand kommer hända i den här videon lol” kommenterade ett fan på Twitter.

När har White Lotus säsong 3 premiär?

Ännu har inte något datum för White lotus säsong 3 spikats. Men om man jämför med säsong 1 som hade premiär 2021, och säsong 2 som hade premiär 2022, så kan vi hoppas på att en tredje säsong har premiär hösten 2023!

Foto: HBO Max

5 snackisar från veckan som gått
5 snackisar från veckan som gått
Annons
Innehåller annonslänkar