Populärt: Sofia Richie GraingeKonserter 2024BridgertonTv-serierBoktipsKrönikor

Vem är vem? 10 kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

15 feb, 2024 
AvJenny Grundemark
AvCassandra Lindblom Riso
kändisbarn liknar sina föräldrar
TT
Från Miley Cyrus till prins Oscar. Här är kändisbarnen som är helt galet lika sina föräldrar. Men kan du se vem som är vem?
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
TV: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idagBrand logo
TV: 7 kändisdöttrar som vuxit upp – så ser de ut idag

Att äpplet inte faller långt ifrån trädet har sällan varit mer uppenbart. Här är tio kändisbarn som är sina föräldrar upp i dagen.

Miley och Tish Cyrus

Samma breda leende med en gnistrande tandrad. Blekblå ögon och en nätt näsa. Att Tish Cyrus är mamma till kontroversiella sångerskan och skådespelerskan Miley Cyrus går inte att ta miste på. Miley Cyrus pappa är den framgångsrika countryartisten Billy Ray Cyrus.

Artisten Miley Cyrus med sin mamma Tiish

Kaia Gerber och Cindy Crawford

Kaia Gerber är dotter till en av världens mest kända supermodeller. Mamma Cindy Crawford var en ikon i modevärlden under 90-talet. 18-åringen har valt samma karriärbana som sin mamma och är i dag en efterfrågad modell. Pappan heter Randy Gerber.

Annons

Ava Phillippe och Reese Witherspoon

Ava Phillippe har växt upp till en kopia av sin mor, kända skådespelerskan Reese Witherspoon. Reese och Avas pappa Ryan var ett av kändisvärldens absoluta it-par i slutet av 90-talet och fick två barn tillsammans. De gifte sig 1999, ett äktenskap som höll i åtta år innan paret skilde sig 2007.

ava phillippe reese witherspoon
Ava och mamma Reese på Fendis haute couture-visning.TT

Apple Martin och Gwyneth Paltrow

Apple Martin är en yngre version av mamma Gwyneth PaltrownDottern Apple har skådespelerskan tillsammans med sångaren i Coldplay, Chris Martin. Sonen Moses har också samma tydliga gener.

Annons

Shiloh Jolie-Pitt och Angelina Jolie

Ex-paret Angelina Jolie och Brad Pitt har sex barn tillsammans; Maddox, Pax, Sahara, Shiloh och tvillingarna Vivienne och Knox. Och visst är det mycket Brad Pitt i dottern Shiloh. Men en hel del har hon efter mamman också.

shiloh jolie-pitt mamma angelina jolie
Shiloh och mamma Angelina på konsert 2022.TT
Annons

Prins Oscar och Prins Daniel

Prins Oscar är son till kronprinsessparet Victoria och Daniel. Och se så lik han är sin far! Samma uppsyn, leende och blick. Ett riktigt litet charmtroll.

Prins Daniel och sonen Oscar - lika som bär

Lily-Rose Depp och Vanessa Paradis

Franska modellen/sångerskan/skådespelerskan Vanessa Paradis har dottern Lily-Rose Depp tillsammans med skådespelaren Johnny Depp. Dottern är en levande kopia av sin mor. Och liksom Vanessa när Lily-Rose i dag en karriär som både skådespelerska och modell.

Annons
Vanessa Paradis med dottern Lily-Rose Depp
Vanessa Paradis och dottern Lily-Rose Depp

Kendall och Kris Jenner

I Kendall-Kardashian klanen finns många likheter syskon och föräldrar emellan. Särkilt lika är mamma Kris och dottern Kendall Jenner.

Kendall och mamma Kris Jenner

Suri Cruise och Katie Holmes

Romansen mellan Katie Holmesnoch Tom Cruise blev en omskriven sådan. Skådespelarparet träffades 2005, gifte sig 2006 och välkomnade samma år dottern Suri Cruise. Paret gick dock skilda vägar 2012 och Katie Holmes har i dag ensam vårdnad om dottern som är en kopia av sin mor.

Annons
suri cruise mamma katie holmes
Suri Cruise och Katie Holmes.TT

Elizabeth och Damian Hurley

Nej, du ser inte dubbelt! Modellen/skådespelerskan Elisabeth Hurley och hennes modellande son Damian ser dock snudd på identiska ut med fylliga läppar, karaktäristiska näsor och genomträngande blå blick under väldefinierade ögonbryn.

elizabeth hurley son damian hurley
Elizabeth Hurley och sonen Damian.TT
Annons
Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålderBrand logo
Se också: Svenska kändisar och deras barn i (typ!) samma ålder
Annons